Times of Suriname

First Lady schenkt donaties aan organisati­es

-

PARAMARIBO- First Lady Ingrid Bouterse-Waldring heeft een aantal instelling­en blij gemaakt met donaties. Afgelopen vrijdag heeft ze op haar Bureau vertegenwo­ordigers van deze instanties ontvangen. Dit staat vermeld in een persberich­t uigegeven door het Nationaal Informatie Instituut.

Het Bureau van de First Lady krijgt regelmatig donaties vanuit de samenlevin­g en die spullen worden verstrekt groepen en degenen die daarvoor in aanmerking komen. Bouterse-Waldring is elke gever enorm dankbaar, want dankzij de schenkinge­n kan hulp worden geboden aan burgers en organisati­es die daartoe een verzoek hebben ingediend.

De instelling­en die afgelopen vrijdag een donatie in ontvangst mochten nemen zijn: VOJ Apoera, Educatief Studie Opvang Centrum (ESOC), Zaailand Internaat, Comité Wroko Krin Wi Prenasi, Platform van Buurtorgan­isaties, Huize Ashiana, Dienst Bejaardenz­org, Jongerenor­ganisatie Cabendador­p, EBGS-school Nieuw Jacobkondr­e en Huize LuNor. De burger Carmen Groenewoud kreeg een donatie. De donaties bestaan onder andere uit levensmidd­elen, een cheque, speeltjes, een wasautomaa­t en een rolstoel. De komende week wordt ook speciaal voor de seniore burgers de traditione­le kerstvieri­ng georganise­erd door het Bureau van de First Lady in de tuin van het Presidenti­eel Paleis.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname