Times of Suriname

8nited nodigt ]eventienMa­rig toStalent uit

-

V2(7%$/ $lphonso Davies gaat zich in janu ari Pelden bij 0anchester 8nited. Volgens verslag gever $daP &ook van CTV Edmonton heeft de zeven tienjarige linksbuite­n van Vancouver een aanbieding ontvangen oP Pee te koPen trainen.

Davies een in *hana gebo ren /iberiaanse &anadees Poet alleen nog toestePPin­g krijgen van zijn werkgever Paar het is waarschijn­lijk dat Vancouver :hitecaps het ta lent deze kans niet wil ontne Pen. %ovendien als de vijf voudig $ internatio­nal indruk Paakt op -osp 0ourinho zou Vancouver in de toekoPst wellicht een Pooie transfer soP tegePoet kunnen zien. Davies staat nu nog tot janu ari onder contract Paar door een eenzijdige optie kan de directie die verbinteni­s Pet twee seizoenen verlengen. Davies speelde voor de (dPonton 6trikers en :hitecaps )& 5esidenc\ alvorens hij vorig jaar zo Per de overstap Paakte naar Vancouver. 7ot dusverre was hij in 48 officiële wedstrijde­n voor the &aps goed voor vier doelpunten en vier assists. Het talent werd eerder ove rigens ook al in verband ge bracht Pet -uventus &helsea $rsenal /iverpool en 6toke &it\.

³Hij is een jongePan Pet een prachtige toekoPst. (cht waar the sky’s the limit en dat zeg ik oPdat ik zijn karakter ken´ zei bondscoach 2ctavio =aPbrano in juni nog. ³Hij is een bescheiden jongen. =oals de grote Pelp al eens zei je Poet nederig zijn voordat je groot kan worden. (n hij is een bescheiden speler Pet het juiste gereedscha­p. Hoe ver hij het kan schoppen en wat hij kan bereiken zal de toe koPst uitwijzen. :e gaan er in ieder geval van genieten want het zal een Pooie reis worden.´ (VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname