Times of Suriname

5RPHUR QHHPW JHHQ ULVLFR

-

92(7BA/ - Sergio 5omero staat oSen voor een transfer in Manuari, ]o schreven Britse media gisteren. 'e doelman vreest dat het geringe uit]icht oS sSeelminut­en EiM 0anchester 8nited ]iMn kansen oS deelname aan het :. van volgend Maar ]omer in 5usland ]al Eewnvloede­n. 5omero moet de onEetwistE­are 'avid de *ea voor ]ich dulden.

5omero, dertig Maar, kwam dit sei]oen slechts viermaal Einnen de liMnen twee duels in de (F/ &uS en twee wedstriMde­n in de &hamSions /eague. ,n het laatstgeno­emde toernooi verdedigde hiM het doel oS het moment dat 0anchester 8nited virtueel al ]eker was van de achtste finales. 2fschoon 5omero tot dusver nog altiMd de nummer ppn van Argentinis is, vreest hiM toch dat hiM de komende maanden ]iMn EasisSlaat­s oS het sSel ]et.

'e kranten in (ngeland stellen dat 5omero in het restant van het sei]oen nog hooguit in de nationale EekercomSe­tities ]al sSelen. 'e e[-keeSer van A= ]ou ]iMn management inmiddels heEEen laten weten dat hiM liever elders aan de slag gaat, ongeacht de status van de cluE. 'e kans is klein dat -osp 0ourinho medewerkin­g ]al verlenen 0anchester 8nited is nog in vier comSetitie­s actief en weet dat de doelman geliefd is in de kleedkamer.

5omero kwam onder /ouis van *aal naar 2ld 7rafford, in . 'e teller staat inmiddels oS oStredens, waarvan slechts in de 3remier /eague. 'e ArgentiMn, goed voor A-interlands, mocht afgeloSen sei]oen de comSlete (uroSa /eaguecamSa­gne meemaken, inclusief de finale tegen AMa[. 'e *ea is de]e voetEalMaa­rgang echter degene die alle comSetitie­duels en de EelangriMk­ste &hamSions /eague-wedstriMde­n mag keeSen. (VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname