Times of Suriname

0DQFKHVWHU &LW\ QLHW WH VWRSSHQ

-

VO(T%$/ 0anFhester &it\ gaat nog steviger aan Nop in de 3remier /eagXe. De Ior matie van -osep *Xardiola re Nende ]ondagavond aI met di reFte FonFXrrent 0anFhester 8nited Zaardoor het onderlinge versFhil nX elI pXnten bedraagt. 0anFhester &it\ is na ]estien speelronde­n nog altiMd ongeslagen.

,n het eerste NZartier Zer den er naXZeliMNs grote Nan sen geFreserd, al Zerden er Zel veel dXels XitgevoFht­en en lag het tempo hoog. +et eerste serieX]e gevaar NZam van de Nant van de be]oe Ners 5aheem 6terling sFhoot te slap in na een pass van .evin De %rX\ne en David de *ea had even later ooN een antZoord op pogingen van *abriel -esXs en David 6ilva. 1a minXten had /ero\ 6anp de op ]iMn sFhoen, maar De *ea behoed de 0anFhester 8nited voor een aFhterstan­d. +iM Zas eFh ter Zel Nansloos op de in]et van 6ilva, tZee minXten voor rXst. 1iFolis Otamendi Nopte de bal na een hoeNsFhop van De %rX\ne door naar 6ilva die van diFhtbiM binnen priN te. 0anFhester &it\ daFht de voorsprong mee de NleedNa mer in te nemen, maar in de tZeede minXXt van de bles sXretiMd ging het toFh nog mis voor the &iti]ens.

)abian Delph sFhatte een voor]et verNeerd in en daar door Non 0arFXs 5ashIord overhoeNs binnensFhi­eten

. De aanvaller is dit sei ]oen nX biM elI doelpXnten direFt betroNNen geZeest op Old Trafford, meer dan ZelNe medespeler dan ooN. 0anFhester 8nited hoopte na de paX]e opnieXZ toe te slaan, maar het Zas de te genstander die na minXten sFoorde. Otamendi hamerde raaN nadat 5omelX /XNaNX de bal na een vriMe trap tegen &hris 6malling had aan ge sFhoten . ,n het vervolg Nregen /XNaNX, De %rX\ne en 5ashIord Nansen, maar de grootste mogeliMNhe­den dien den ]iFh na minXten aan (derson had een dXbbele red ding in hXis op pogingen van /XNaNX en -Xan 0ata en stel de ]o de ]ege voor ]iMn team veilig. (VI)

 ??  ?? Doelman Ederson van Manchester City pleegde een dubbele redding op pogingen van Romelu Lukaku en Juan Mata. (Foto: EPL)
Doelman Ederson van Manchester City pleegde een dubbele redding op pogingen van Romelu Lukaku en Juan Mata. (Foto: EPL)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname