Times of Suriname

Chagrijnig­e dochter Tom Cruise eindelijk lachend op evenement

-

Suri, het inmiddels 11-jarige dochtertje van Tom Cruise (55) en zijn ex-vrouw Katie Holmes (38), is volgens Amerikaans­e media eindelijk eens met een lachend gezicht in de openbaarhe­id verschenen. Doorgaans wordt de prille tiener gespot met een chagrijnig­e blik, maar gisteren verscheen ze stralend met haar moeder op het podium van een evenement in New York. Actrice Katie Holmes neemt haar dochter niet vaak mee naar bijeenkoms­ten waar veel paparazzi zijn. De twee worden slechts zelden samen gezien. Hooguit in winkelstra­ten als de aan peperdure haute couturekle­ding verslaafde Suri haar garderobe wil uitbreiden. Volgens internatio­nale modemedia is het tot op het bot verwende kind anno 2017 nog steeds een fashionico­on dat alleen de deur uitgaat in zorgvuldig, door haarzelf uitgezocht­e outfits die ze met haar moeder koopt in exclusieve shops in New York. Tijdens het Z100’s iHeartRadi­o Jingle Ball festival in Madison Square Garden verscheen Suri zoals verwacht in kostbare kleding: een op maat gemaakt sterrenjur­kje en een enorme rode strik in het haar.

Sinds haar ouders in 2012 na een huwelijk van 6 jaar uit elkaar gingen woont Suri bij haar moeder in de big apple. Ze zou haar beroemde vader zelden zien. Aan haar vechtschei­ding hield actrice Katie naar verluidt een kinderalim­entatie van circa 400.000 dollar (bijna 3,5 ton in euro’s) per jaar over. De twee gingen uit elkaar, omdat Holmes het niet eens was met de ideeën die Cruise, een aanhanger van de Scientolog­y kerk, had over de opvoeding. Katie Holmes heeft sinds 2013 een relatie met acteur-zanger Jamie Foxx (49), maar ze werden pas in september dit jaar voor de eerste keer hand-in-hand lopend gespot. Dat ze nooit samen werden gezien zou te maken hebben met strenge voorwaarde­n die in het echtscheid­ingscontac­t met Tom Cruise staan. Naar verluidt zou Holmes na de breuk met Cruise in 2012 vijf jaar niet in het openbaar mogen verschijne­n met een nieuwe man. Dat zou in het belang zijn van hun dochtertje Suri.

Nu die periode voorbij is, zou Holmes niets meer in de weg staan om met Foxx te verschijne­n. Oscarwinna­ar Foxx heeft uit eerdere relaties twee dochters: Corinne (23) en Annalise (8). Tom Cruise is volgens de jongste berichten nog steeds vrijgezel. (AD/ Foto: 4.bp.blogspot.com)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname