Times of Suriname

Hind Boys nieuwe koploper

-

VOETBAL - Hind Bo\s heeft de koppositie Eij de Livorno 6port Organisati­e L6O overgenome­n van Highwa\star. In het Edd\ Blackmanst­adion speelde Hind Bo\s na een

- ruststand 1-1 tegen &ruzeiro. Door deze uitslag Elijft &ruzeiro nog steeds op de laatste plaats.

In de eerste helft heeft zowel Hind Bo\s en &ruzeiro kansen gehad maar de spelers konden het net niet vinden. 0et een Elanco score gingen de teams naar de kleedkamer­s. In de tweede helft was het weer hetzelfde Eeeld waarEij de teams de doelrijpe kansen niet konden Eenutten. De score werd pas geopend in de 3ste minuut toen 0arinio 0ac Donald het team van &ruzeiro vrij verrassend op een voorsprong zette 1- . In de resterende minuten stuurde Hind Bo\s steeds meer spelers naar voren om alsnog een punt te halen. Diep in Elessure lukte het Orfeo Brondenste­in om Hind Bo\s alsnog een punt te Eezorgen. Door dit gelijkspel heeft zowel Hind Bo\s als Highwa\star twaalf punten. 0aar Hind Bo\s heeft een Eeter doelsaldo en Eezet daarmee de eerste plaats.

In de overige wedstrijde­n in de eerste klasse Eoekte Interpul een nipte overwinnin­g op :elgedacht & met 1- . Het winnende doelpunt werd gemaakt door Richie Ronopawiro. HVV gaf een

- voorsprong uithanden tegen Hindela\a en verloor de wedstrijd met 3- . In de tweede klasse won 6udhar met van :elgedacht &- en 1eta Dell versloeg -ong Hindela\a met -1. L6O zal donderdag zijn competitie voortzette­n met de wedstrijde­n -ong Hindela\a-&aravan 1 en :elgedacht &-Highwa\star.