Times of Suriname

Houttuin wint nipt

-

VOETBAL - Houttuin deed er alles aan om de topper van de DomEurg 6port Bond D6B in zijn voordeel te Eeslissen. In het D6B-stadion gaf Houttuin Eijna een 3voorspron­g uithanden tegen :ilhelmina. Houttuin won de wedstrijd uiteindeli­jk met 3- . In de eerste helft heeft Houttuin de wedstrijd gedomineer­d. :ilhelmina kon maar niet in de wedstrijd komen en werden afgeslacht in de eerste minuten. De score werd al in de zevende minuut geopend door Valentino Drielingen waarna Ivenildo Drielingen het tweede doelpunt maakte. In de 1ste minuut maakte 6haTuile Ronokasto het derde doelpunt wat ook de ruststand was van de wedstrijd.

:aar Houttuin domineerde in de eerste helft speelde het team juist het omgekeerde in de tweede helft. :ilhelmina Eegon in de wedstrijd te komen en Diedio Deel verkleinde de achterstan­d. Liciano Hercul maakte de wedstrijd spannend door het tweede doelpunt te maken. 0aar het lukte :ilhelmina niet om het derde doelpunt te maken en Houttuin ontsnapte met de drie punten. Kopler Tramos maakte geen fout tegen Rodan en won met 3-1. Rafihio Afata

[ en Terrence OlieEerg scoorden voor Tramos terwijl Kenji Troenohard­jo het enige doelpunt maakte voor Rodan. Door twee doelpunten van Orlando Thomas heeft Anuraagh de drie punten gepakt tegen Kesusu -1. =inzile -esiena scoorde de enige treffer voor Kesuzu. )elu pakte ook de drie punten door Arsenal te verslaan met 3-1 &lifton BooEo en 6averio Banks maakten de doelpunten. Adjai Ragghu scoorde voor Arsenal. -ong Indo 13 en :edjaro kwamen niet verder dan een gelijkspel - . Rali Alidikromo en Kevin &airo scoorden voor -ong Indo 13 terwijl Roel 6aEajo en Rowein 6aEajo trefzeker waren voor :edjaro. D6B zet zondag zijn competitie voort met de volgende wedstrijde­n :ilhelmina-Arsenal -ong Indo 13-Kesuzu :edjaro-Anuraagh HouttuinTr­amos en Rodan-)elu.