Times of Suriname

F YHUQLHXZG WHUXJ LQ

-

'e Sroducties­toS Yan de $OIa 5oPeo & bOijNt Yan tijde OijNe duur. $OIa¶s Oichtgewic­ht sSortwagen Neert terug in

Paar wordt Yoor die tijd ingrijSend Yernieuwd.

$OIa 5oPeo heeIt nu weO iswaar weer suSersSort­ieYe PodeOOen in de YorP Yan de *iuOia 4uadriIogO­io en de 6teOYio 4uadriIogO­io Paar toch Nan het PerN YoOgens $OIa¶s ontwiNNeOi­ngsbaas 5oberto )edeOi niet ]onder een µhaOo car¶ oIteweO een absoOuut toSPodeO. 'at Yer teOt de toSPan aan het %ritse AutoCar. (n dat toSPodeO dat Poet de & weer worden. $Os reden noePt )ideOi oYeri gens de staS Yan $OIa 5oPeo oP weer terug te Neren in de )orPuOe .

7och ]aO er weO behoorOijN wat aan gedaan worden Yoordat de & weer oS de ParNt NoPt. =o wordt onder Peer het on dersteO aangeSast en ooN de stuurinric­hting. 0otorisch Yerandert er waarschijn­OijN ooN het nodige. 'e Nans is groot dat de Oiter YierciOin der turboPotor uit de *iuOia in de & NoPt te Oiggen. 'at ]ou heP Peteen ooN een stuN Nrachtiger PaNen want in de *iuOia 9eOoce OeYert het bOoN

SN SN Peer dan de Oiter YierciOind­er in de & nu OeYert.

(en ding is echter ]eNer de $OIa 5oPeo & gaat er nooit Pet een handbaN NoPen. 'at geOdt YoOgens )ideOi oYerigens ooN Yoor aOOe PodeOOen Yan 0aserati en )errari. 5eNen er dus Paar oS dat er weer een ]esYersneOO­ingsbaN Pet dubbeOe NoSSeOing in de auto NoPt.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname