Times of Suriname

'9' YDQ 'URJED KHOSW 0RUDWD

- Álvaro Morata geniet van het voetbal in de Premier League en de Spanjaard probeert iedere dag een betere spits te worden. Hij onthult dat hij dat probeert te bewerkstel­ligen door middel van het bekijken van acties van Didier Drogba. (Foto: Goal)

9O(TB$/ Èlvaro Morata ruilde aIgelopen ]omer 5eal Madrid in voor een avontuur EiM &Kelsea en de aanval ler geeIt in gesprek met de London Evening Standard aan dat KiM geniet van Ket voetEal in de 3remier /eague. 'e 6panMaard proEeert iedere dag een Eetere spits te wor den en ontKuld dat KiM dat proEeert te Eewerkstel­ligen door middel van Ket EekiM ken van aFties van 'idier 'rogEa.

Morata staat tot op Keden op tien goals voor &Kelsea, aan ]ienliMk minder dan 'rogEa, die in twee periodes EiM tKe Blues tot 164 treffers kwam. 'e 6panMaard, die de (ngelse topploeg 6 milMoen euro kostte, vroeg EiM ]iMn aan komst op 6tamIord Bridge geliMk een '9' van de ,voriaan op en EekiMkt tot op de dag van vandaag de Eeel den van 'rogEa ³,k ]et Kem tKuis vaak op, ]odat ik kan verEeteren mpt 'idier.´ Beide spitsen ]iMn sterk in de luFKt en Morata legt uit Koe dat EiM Kem is gekomen ³Toen ik ]even oI aFKt Maar was, kreeg ik een trampoline. MiMn vader ]ei altiMd µ.op de Eal.¶ 'an sprong ik op de trampoline en kopte de Eal terug. +et KeeIt miMn kop pen eFKt verEeterd´, aldus de spits, die geniet in de 3remier /eague. ³-e KeEt geen tiMd om te rela[en, geen tiMd om na te denken. $lle wedstriMde­n ver lopen ra]endsnel.´

³Ook KeEEen de sFKeids reFKters Kier andere Friteria. =e laten ons meer spelen, in tegenstell­ing tot in 6panMe oI ,talis, waar er steeds wordt gefloten voor een overtredin­g EiM iedere valpartiM.´ Morata geeIt tot slot aan dat KiM na ]iMn voetEalFar­riqre een mu seum vol voetEalspu­llen wil Eeginnen, ]odat kinderen kunnen genieten van ]iMn ver]amelde sFKoenen, ]oals die van &ristiano 5onaldo, /ionel Messi en 'avid BeFKkam.

(VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname