Times of Suriname

Milan fileert Raiola na commotie rond Donnarumma

-

92(7%$/ - $& Milandirec­teur Massimilia­no Mirabelli is totaal niet te spreken over de manier waarop zaakwaarne­mer Mino Raiola omgaat met doelman Gianluigi Donnarumma, die woensdag werd uitgeflote­n door de eigen aanhang. In Italiaanse media verscheen onlangs het verhaal dat Donnarumma er spijt van zou hebben dat hij in juli zijn aflopende Milan-contract had verlengd tot .

Dat kwam de pas -jarige doelman woensdag op hoon van de eigen aanhang te staan tijdens het bekerduel met 9erona - winst . Donnarumma was zichtbaar emotioneel en werd getroost door ploeggenoo­t /eonardo %onucci.

“(r is nu een man die er ppn grote show van maakt. We lachen erom, maar hij zal hier niet mee wegkomen”, zegt directeur Mirabelli, zonder e[pliciet de naam van 1ederlande­r Raiola te noemen, op de site van Milan. De bestuurder houdt Raiola verantwoor­delijk voor de commotie. “Donnarumma heeIt nooit gezegd dat hij weg wil, anders had hij ook niet tot en met bijgeteken­d. (r is iemand die moedwillig iets probeert op te zetten, maar wij handelen altijd in het belang van Milan.”

De -jarige Mirabelli beseIt dat de nog jonge Donnarumma steun van de supporters nodig heeIt en dat de keeper weinig kan doen aan alle opheI.

“Ik wil onze Ians vragen om onze tegenstand­ers uit te fluiten, niet onze spelers. µGigio¶ is een man, maar nog wel heel jong. +et is niet alleen maar zijn Iout”, zegt hij. “We weten waar het kwaad vandaan komt en hopen dit probleem in de komende maanden op te lossen.” Donnarumma was al eerder het mikpunt van de Milanaanha­ng. In de zomer werd het (K-duel tussen -ong Italis en -ong Denemarken stilgelegd doordat supporters nepgeld in zijn doelgebied gooiden. De Ians zetten hem neer als geldwolI toen hij dreigde zijn verbinteni­s niet te verlengen.

Milan versterkte de selectie aIgelopen zomer voor miljoenen euro¶s, maar kent een tegenvalle­nd seizoen. De µRossoneri¶ bezet na zestien duels de zevende plaats in de 6erie $.

(NS)

 ??  ?? Bayern München gaat voorzichti­g om met Franck Ribéry, nu de Fransman weer hersteld is van zijn knieblessu­re. (Foto: Nusport)
Bayern München gaat voorzichti­g om met Franck Ribéry, nu de Fransman weer hersteld is van zijn knieblessu­re. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname