Times of Suriname

5RELQKRRG RQJHVODJHQ

-

92(7%$/ ± Robinhood blijft ongeslagen en is aan kop bij de eerste divisie van de 6urinaamse 9oetbal %ond. :oensdagavo­nd werd 61/ in het (ssedstadio­n verslagen met - . Robinhood heeft met de overwinnin­g negentien punten en 61/ blijft steken op zes.

Robinhood begon heel sterk aan de wedstrijd en zette de verdedigin­g van 61/ onder druk. 0aar de spitsen van Robinhood konden het leder niet in het doel krijgen. ,n de eerste helft werd het spel vooral gespeeld op de speelhelft van 61/ en dit team kon minutenlan­g zijn doel schoonhoud­en. ,n de ste minuut veranderde dat toen Robinhood door een fout in de achterhoed­e van 61/ op voorsprong kwam. Rafiq %ane trok de bal laag over de grond voor en 0itchell Kisoor verlengde deze naar -elan\ 'jemisie. 'e verdediger van 61/ kon het leder makkelijk wegtrappen, maar miste, waardoor 'jemisie de bal makkelijk achter de doelman van 61/ kon schieten

- . +ierna kreeg Robinhood tal van kansen, maar deze werden niet benut. 'e ruststand van de wedstrijd bleef op deze score. ,n de tweede helft nam Robinhood na vijf minuten spelen een ruime voorsprong. 'e schot van Cerezo +aabo veranderde van richting en ging het doel binnen - . Robinhood stond met deze score op rozen. ,n de resterende minuten heeft 61/ toch een doelpunt mee kunnen pikken. *iovanni %latz maakte het doelpunt voor 61/.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname