Times of Suriname

7riMntMe 2RsterKuis Slaatst ge]in ERYen Farriqre

-

+et leven van 7rijntje 2osterhuis draait niet langer om haar carriqre en de muziek. De zangeres vindt haar kinderen en stieIzoon zoon van vriend Alvin /ewis het belangrijk­st in haar leven. ³7oen ik twintig was, zat ik dagelijks in de sportschoo­l en keek veel muziekvide­o¶s. Daar is geen tijd meer voor.”

³Ik zit nu in een heel andere Iase van mijn leven. Ik neem het moederscha­p heel serieus. =ij hebben nu die aandacht nodig, dat is de realiteit,” geeIt de

-jarige 2osterhuis aan in gesprek met Margriet. ³Ik ben een bikkelmoed­er Ik vecht als een leeuwin voor mijn kinderen. Ik ben ook een echte µkip op de eieren¶-moeder, die thuis na schooltijd zit te wachten met tosti¶s en kopjes thee en vraagt hoe het op school was.”

Door haar werk als zangeres, waardoor ze vaak laat thuis komt na een optreden, kan 2osterhuis niet overal mee naartoe wat haar kinderen betreIt. ³2mdat ik er overdag vaak ben, vinden ze het niet erg dat ik op zaterdag een keer niet naar het voetbal kom kijken als ik vrijdagnac­ht heb opgetreden. Ik vind het een voorrecht om moeder te zijn. -onas en Marijn zijn te gekke jongens, elI en dertien zijn ze nu. Mael was een cadeau.”

+aar gezin, waarmee ze sinds aan het hooId staat samen met /ewis , is volgens 2osterhuis een bron van lieIde. 2ok door de muziek die ze maakt en waar ze als gezin naar luisteren. ³/ieIde is voor mij muziek. +et is een groot deel van ons leven en het is er vrijwel altijd. =eker in deze tijd van kerst. 2nze kinderen groeien er ook mee op.”

(NU.nl/Foto: Eurovoix)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname