Times of Suriname

1H\PDU HQ 0EDSSp RS GUHHI ELM 36*

-

92(7BA/ - 3aris 6aint*ermain heeIt ]aterdagavo­nd opnieuw indruk gemaakt in de /igue . Het sterrenens­emble van 8nai (mer\ speelde een sterke wedstrijd op be]oek bij 6tades 5ennes en stelde de ]ege aan de hand van sterspeler Ne\mar uiteindeli­jk veilig - . De Bra]iliaanse wereldster scoorde ]elI twee keer en stond aan de basis van doelpunten van K\lian Mbappp en (dinson &avani. 36* had de aIgelopen twee sei]oenen de grootse moeite om 6tades 5ennes in het 5oa]hon 3ark op de kniesn te krijgen, maar ditmaal ging het de hooIdstede­lingen een stuk eenvoudige­r aI. Mbappp was in de openingsIa­se van grote waarde. Het )ranse supertalen­t bracht na vier minuten spelen Ne\mar in stelling de openingstr­effer te ver]orgen na een Iraaie actie over de rechterfla­nk en tekende even later ]elI voor de - , ditmaal na goed voorbereid­end werk van ]ijn Bra]iliaanse aanvalscom­pagnon.

De thuisploeg had niets in de melk te brokkelen in de eerste helIt, maar tapte na de onderbreki­ng uit een ander vaatje en wist al snel een aansluitin­gstreffer te produceren. Morgan Amalfitano kopte in eerste instantie uit een hoekschop op de paal, maar )irmin Ndombe Mubele was er in de rebound vervolgens als de kippen bij om de bal alsnog over de doellijn te werken. 6tades 5ennes leek daarmee ]icht te hebben op een punt, maar in het laatste kwart van de wedstrijd ging het toch nog mis voor de ploeg van 6abri /amouchi. Benjamin Andrp ontving eerst ]ijn tweede gele kaart van de avond na een overtredin­g op 3resnel Kimpembe, waarna (dinson &avani in samenwerki­ng met Ne\mar de - ver]orgde. De 8rugua\aanse spits werd met een heerlijke pass weggestoke­n achter de deIensie van 6tade 5ennes en gaI doelman 7omas Koubek vervolgens het nakijken met een lobje. Het slotakkoor­d werd ver]orgd door Ne\mar. Hij kon het leder eenvoudig binnenlope­n na opnieuw een voor]et van Mbappp. :ahbi Kha]ri miste in de slotIase een straIschop namens de thuisploeg.

(VP) 92(7BA/ - Aja[ heeIt gisteren een gevoelige tik uitgedeeld aan A= in de achtervolg­ing op koploper 369. ,n Alkmaar werd het - voor de be]oekers uit Amsterdam. A= en Aja[, de nummers drie en twee van de (redivisie, maakten er van minuut tot minuut een interessan­te wedstrijd van. Dat leverde in de beginIase al de nodige

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname