Times of Suriname

1DSROL KHURYHUW NRSSRVLWLH

-

92(7BA/ - Napoli heeIt de koppositie in de 6erie A heroverd op ,nterna]ionale. De ploeg van trainer Mauri]io 6arri won de uitwedstri­jd tegen 7orino met - , terwijl i Nera]]urri eerder op de dag onderuit ging tegen 8dinese. Napoli liet er in het duel met 7orino geen gras over groeien en kwam al na vier minuten spelen op voorsprong. (en hoekschop werd door Allan verlengd, waarna Kalidou Koulibal\ van dichtbij kie]elhard binnenkopt­e. 7wintig minuten later verdubbeld­en de be]oekers de marge. (en splijtende pass van -orginho bracht =ielinski vrij voor 7orino-doelman 6alvatore 6irigu en de 3ool maakte in kansrijke positie geen Iout

- . Na een halIuur spelen vergrootte Napoli de marge ]elIs naar drie. Dries Mertens controleer­de een lange pass op Iraaie wij]e, waarna hij de bal afleverde bij Hamsik. De 6lowaak poeierde de bal in de kruising en maakte daarmee ]ijn de treffer voor Napoli, waarmee hij het doelpunten­totaal van Maradona evenaarde. Na rust kwam de thuisploeg iets beter voor de dag, al kreeg Hamsik in de eerste Iase van de tweede helIt kansen op de vierde Napoli-treffer.

8iteindeli­jk deed 7orino in de

e minuut iets terug. Andrea Belotti ving de bal op in het straIschop­gebied, speelde ]ich vrij en bracht met een laag schot de - op het scorebord. Dichterbij wist 7orino echter niet meer te komen, waardoor Napoli drie punten kan bijschrijv­en en het puntentota­al op brengt. 2p dit moment hebben i 3artenopei twee punten meer dan ,nterna]ionale, terwijl de voorsprong op -uventus vier punten bedraagt.

(VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname