Times of Suriname

&RQQRU 0F*UHJRU JDDW ZHHU NRRLYHFKWH­Q

-

632R7 - &onor 0cGregor gaat niet verder met boksen, ]ijn volgend gevecht ]al weer in de kooi ]ijn. ³,k wil weer een echt gevecht, in de 00$ 0i[ed 0artial $rts ´, ]o ]ei hij in 1ew <ork. 0cGregor nam het in augustus in de ring op tegen de $merikaanse bokser Flo\d 0a\weather. +ij verloor het titanengev­echt in /as 9egas met een technische knock-out in de tiende ronde.

(r was even sprake van een nieuw boksgevech­t tegen de Filippijn 0ann\ 3acTuiao, maar daar stak de 00$-bond 8F& direct een stokje voor. +et is niet bekend tegen wie 0cGregor het wil opnemen in de kooi.

9oor het geld hoeft de -jarige ,er het niet te doen, met ]ijn eenmalige optreden in de boksring ]ou hij ]o¶n 00 miljoen dollar miljoen euro hebben verdiend. “The money fight” bracht in totaal ]o¶n 00 miljoen dollar op. De %ritse bokser %ill\ -oe 6aunders heeft met succes ]ijn :%2-titel bij de middengewi­chten verdedigd. +ij versloeg gisterenav­ond in het &anadese /aval thuisvecht­er David /emieu[ op punten

0- 0 , - , - 0 . De -jarige 6aunders is titelhoude­r sinds hij op december 0 de ,er $nd\ /ee versloeg. +ij ]ette ]ijn kroon voor de derde keer op het spel. 9oor de %rit was het de

e ]ege waarvan twaalf met .2 . +ij is nog ongeslagen. 6aunders daagde na de kamp de .a]ach Gennad\ Golovkin uit. Die is titelhoude­r bij de middengewi­chten in de :%$, :%&, ,%F en ,%2. ³1eem het nu tegen mij op /aat ons de titel verenigen´, verklaarde 6aunders.

(HLN)

 ??  ?? Conor McGregor gaat niet verder met boksen, zijn volgend gevecht zal weer in de kooi zijn. (Foto: Nusport)
Conor McGregor gaat niet verder met boksen, zijn volgend gevecht zal weer in de kooi zijn. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname