Times of Suriname

Anushka Sharma bedankt organisato­ren van bruiloft

-

Anushka Sharma heeft afgelopen vrijdag de mensen die haar huwelijk hebben georganise­erd, bedankt voor hun moeite en ondersteun­ing. Anushka was ook als wedding planner te zien in ‘Band Baaja Baaraat’ en weet dus hoeveel tijd en moeite gestopt moet worden in zo’n belangrijk­e gebeurteni­s.

Anushka Sharma en cricketer Virat Kohli gaven elkaar onlangs hun jawoord. De huwelijksp­lechtighei­d vond plaats in Italië in het bijzijn van familie en vrienden. De bruiloft werd uitgevoerd volgens hindoeïsti­sche rituelen.

Na de voltrekkin­g volgde al snel een persverkla­ring richting hun fans. “Vandaag hebben we elkaar beloofd om voor eeuwig door liefde verbonden te zijn. We zijn gezegend dat wij dit geweldige nieuws met jullie mogen delen. Deze prachtige dag wordt nog mooier met de liefde en steun van onze fans. Bedankt dat jullie zo’n belangrijk onderdeel van onze reis vormen”, aldus Anushka en Virat in de persverkla­ring. Op 21 december vindt een receptie plaats in New Delhi voor de gehele familie, gevolgd door een receptie op 26 december in Mumbai voor alle vrienden en collega’s uit hun werkveld. De organisato­ren of weddingpla­nners zijn er in geslaagd om het huwelijk te laten plaatsvind­en buiten het zicht van de media. “We zijn de media erg dankbaar voor hun steun en begrip door deze speciale gelegenhei­d onvergetel­ijk te maken. Wij danken hen voor hun steun en liefde”, aldus de woordvoerd­er van Anushka Sharma.

(tiMesofind­ia)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname