Times of Suriname

)LQDQFLsOH SUREOHPHQ QHNNHQ 3DSDWDP

-

92(7%$/ 3apatam zit in financieel noodweer. Het team kwam zondag daarom niet opdagen voor de eerste divisiewed­strijd van de SXrinaamse 9oetEal %ond S9% tegen 399 in het (ssedstadio­n. 'it zegt voor zitter $rmando 'ada van 3apatam.

Hij geeft aan dat sponsors zich heEEen terXggetro­kken en hierdoor heeft het team de nodige financiën niet meer om zijn verplichti­ngen na te komen. ³Spelers heEEen een vergoeding gevraagd en de vereniging kon daar niet aan voldoen, waardoor de meeste jongens zijn vertrokken naar )rans GX\ana. (en ander deel is geElesseer­d. Hierdoor Eleven er maar vijf spelers over en wij heEEen toen de moederEond geEeld om de wedstrijd Xit te stellen. 'it werd niet gehonoreer­d. 'it is de reden waarom 3apatam niet is komen opdagen tegen 399”, zegt de teleXrgest­elde voorzitter. Hij geeft ook aan dat het ook heel zwaar is voor de overgeElev­en spon sors om de lasten te dragen. ³'oor het afkeXren van onze thXishaven in $lEina door de commissie van de S9%, moet 3apatam zijn thXis wedstrijde­n spelen in de stad (ssedstadio­n . Het lijkt erop alsof wij alleen Xitwedstri­j den spelen en dit drXkt ook onze financiën”, geeft hij aan. 'ada zegt dat hij gaat afwachten wat de straf van de S9% zal zijn en zal met de andere leden op zoek gaan naar sponsors.

3apatam staat in de compe titie op de twaalfde plaats met drie pXnten Xit zeven wedstrijde­n. 'e enige over winning kwam tegen ,nter 0oengo 7apoe. 3apatam ver loor vorig seizoen de finale van de Eekercompe­titie van de S9% tegen ,nter 0oengo 7apoe en verloor weer van het team tijdens de 3resident &Xp .

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname