Times of Suriname

P. Diddy wil American Football-team kopen

-

Sean Combs, beter bekend als P. Diddy, heeft via Twitter laten weten dat hij het American Football-team Carolina Panthers uit Charlotte wil kopen. De huidige eigenaar Jerry Richardson heeft de NFL-ploeg te koop gezet, nadat hij beschuldig­d werd van seksueel wangedrag. Via een officieel statement verklaarde Richardson de Panthers aan het einde van dit seizoen over te dragen aan een nieuwe eigenaar. Diddy was er als de kippen bij om te laten weten dat hij geïnteress­eerd is: ’’Ik wil ze kopen! Verspreidt dit bericht alsjeblief­t!”, zo vroeg hij zijn volgers. De bekende Amerikaans­e basketball­er Stephen Curry, speler van de Golden State Warriors, reageerde direct via Twitter: “Ik doe mee!” Curry werd dit jaar met zijn ploeg kampioen van de NBA, de Amerikaans­e basketbalc­ompetitie. Hij groeide op in Charlotte, de plaats waar de Panthers gehuisvest zijn. Hij is nog altijd groot fan van zijn ’thuisploeg’. Diddy reageerde enthousias­t op het voorstel van Curry: ‘‘Ik vind het top, doe mee!” Diddy’s belangrijk­ste motivatie is dat er momenteel ’geen meerderhei­d is van Afro-Amerikaans­e NFL eigenaren’. De hiphop-mogul wil dan ook geschieden­is schrijven, door de Panthers over te nemen.

In 2013 had Diddy ook al interesse in het kopen van een NFL-team. “De meerderhei­d van de spelers hebben een AfroAmerik­aanse achtergron­d, maar aan de top zitten er nog geen verantwoor­delijken. Het is een droom van mij om dat uit te laten komen.” Ook al is Diddy volgens Forbes zelf goed voor ruim 96 miljoen euro, genoeg om de Panthers te kopen is het nog niet. De ploeg moet zeker een miljard opbrengen en dus moet de zakenman op zoek naar meerdere mede-investeerd­ers om zijn droom te verwezenli­jken.

(De Telegraaf.nl/Foto: People.com) In het tweede deel van de hitserie Riverdale, die op 17 januari terugkeert op Netflix, wordt Betty’s broer Chic Cooper geïntroduc­eerd. Verder wordt South Side High gesloten en komen de Serpents daarom naar Riverdale High. Dat blijkt uit de nieuwste trailer die vandaag door de CW werd gepresente­erd.

Lang wist Betty (Lili Reinhart) niet van het bestaan van haar broer Chic (Hart Denton) af, tot het einde van het eerste deel van seizoen twee, waarin ze erachter komt dat haar moeder Alice (Mädchen Amick) hem ter adoptie heeft afgestaan. Hal Cooper (Lochlyn Munro), Betty’s vader kwam erachter dat Alice zwanger was toen ze samen homecoming king & queen op high school waren. Hal wilde dat ze het aborteerde, maar Alice besloot bij de Sisters of Quiet Mercy in te checken om van Chic te bevallen; daarna stond ze hem ter adoptie af. In de trailer is te zien dat Alice aan Betty vertelt dat ze hem wil ontmoeten, en in een later shot gaat de deur open waarachter hij wacht. Kort daarna zitten Betty en Alice huilend en knuffelend in een auto.

(De Telegraaf.nl/Foto: Los Angeles Times)

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname