Times of Suriname

0aUFon koSloSHU &6%

-

92(7%A/ - 0et een ruime zege heeft 0arcon de koppositie van de &ommeZijne 6port %ond &6% overgenome­n. ,n het 6eljeestad­ion Zerd geZonnen van 9oorburg met - na een -0 ruststand. 0arcon heeft door de overZinnin­g 1 punten terZijl 9oorburg blijft steken op dertien punten.

De eerste helft Zerd gedomineer­d door 0arcon. +et team speelde aanvallend en 9oorburg had geen antZoord op het spel van zijn tegenstand­er. +et dominante spel van 0arcon resulteerd­e ook in doelpunten: 6ergio .arijopaZir­o [ ,sairo Doelrakim )aziel 6oepijan en ,vailo 6oeropaima­n scoorden in de eerste helft.

,n de tZeede helft scoorde 0arcon nog vier keer: Doelrakim 7risiano Doedoe ,rai Ro\er en .arijopaZir­o Zaren trefzeker. &lement Dacosta maakte de tZee doelpunten van 9oorburg. Zoelen Zon ook ruim van (llen met -1: Rosano 6ingoraZi

[ Daimon 6etroredjo 6hareef 1ijman en *uillermo 6ontodikro­mo maakten de doelpunten. %lack 7iger Zon zijn ontmoeting tegen /ocomotief met -0. .ia Djojo [ en (rnesto .artomenaZi maakten de doelpunten.

De bond maakte ook aanvang met zijn jeugdklass­e. 7oronto Zon met -1 van (llen en Jong 0arisnburg en Jong 7amansarie speelden gelijk:

- . ,n de bekercompe­titie boekte 0arcon een -1 zege op Zoelen en is bekerfinal­ist. %lack 7iger en /ocomotief zullen de andere halve finale bekerZedst­rijd spelen. 1 0arcon

%lack 7iger

/ocomotief

%lue :ings

9oorburg

Zoelen

(llen

7oronto

Jong 0arisnburg Jong 7amansarie Real Zoelen

De stand:

- 1 - 1 - 1 -1 -1 - 11 - 10 - 10 10

11

-

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname