Times of Suriname

$UgHntinis kan :. ZinnHn mHt 0HVVi in toSYoUm

-

92(7%A/ - Argentinis kan volgend jaar het :. in Rusland Zinnen als /ionel 0essi in topvorm is stelt Juan Romin RiTuelme. 1a de kZalificat­ie moeizaam te hebben doorlopen Zorden de mannen van Jorge 6ampaoli niet beschouZd als een van de topfavorie­ten voor het :.. RiTuelme die 1 interlands voor Argentinis speelde gelooft dat Argentinis een kans maakt met 0essi in de gelederen. ,n de groepsfase neemt het land het in *roep D op tegen ,Jsland .roatis en 1igeria.

³:e hopen dat Ze het goed gaan doen dat de spelers het goed gaat doen en vooral 0essi´ vertelt de oud-middenveld­er in gesprek met (l 7rece. ³Als dit laatste gebeurt heeft Argentinis veel kansen om te Zinnen. Als 0essi goed is is niets ingeZikkel­d. ,k ken 6ampaoli niet. +et is belangrijk dat Argentinis het :. kan Zinnen. :e Zillen het vieren en Zanneer er spelers zijn die zo belangrijk zijn als 0essi ben je er enorm afhankelij­k van.´

De aanvaller van 0essi liep onlangs zijn zesde %allon d¶2r mis doordat &ristiano Ronaldo op gelijke hoogte kZam en zijn vijfde Zon. 7och stelt RiTuelme dat 0essi nog altijd de beste is. ³+et is 0essi en Ze hebben geluk dat hij een Argentijn is. Ronaldo diende 0essi en 0essi Ronaldo. %eide gaven ze zichzelf de kracht om de prijzen te delen. ,k denk dat 0essi de beste is. Ze zijn ongeloofli­jk.´ (Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname