Times of Suriname

Flamingo haalt flink uit

-

92(7%A/ - )lamingo blijft domineren in de eersteklas­secompetit­ie van de /el\dorp 6port %ond. ,n het (miel %rielstadio­n Zerd %ernharddor­p na een -1 ruststand aan een kant gezet met -1. Jorgen &han Jet 6oe Zas de grote man met vier doelpunten.

%ernharddor­p startte de Zedstrijd heel slecht doordat Raoel 3aujali reeds in de vierde minuut de gele kaart kreeg voor agressief spel. 7Zee minuten later kreeg hij de rode kaart en het team moest verder met tien man. )lamingo trok er direct profijt uit en maakte het eerste doelpunt. /orenzo /amafoe scoorde Zaarna )ernando 3inas de score verdubbeld­e:

-0. %ernharddor­p vocht zich terug en in de ste minuut gelukte het Romario *rauZde om de achterstan­d te verkleinen ondanks het team met tien man speelde. ,n de tZeede helft toonde &han Jet 6oe zijn klasse door vier keer het net te vinden voor )lamingo. +ij scoorde in de 0ste ste ste en

ste minuut. %ernharddor­p kon niet meer terugkomen van deze ruime achterstan­d. )e\enoord Zon nipt van Junior met 1-0: Rafie Andoe maakte in de 0ste minuut het gouden doelpunt van de Zedstrijd. %angun 0uda en 6ea %o\s kZamen niet verder dan een gelijkspel: - . *ilberto /etnom em DZight 7empico scoorden voor %angun 0uda terZijl Rashid %iegman en Jenero Rozenblad de doelpunten voor 6ea %o\s maakten. ,n de laatste Zedstrijd van de dag speelden 0atta en 7ongkha gelijk: - . 1a een 0-0 ruststand opende Zabi %etian de score voor 7onghka Zaarna 0atta de voorsprong nam in de Zedstrijd via doelpunten van Jorginho 6abajo en (ldrich .arZofodi. &lifton .Zadjani scoorde de gelijkmake­r.