Times of Suriname

0aVFhHUano oS ZHg naaU &hina

-

92(7%A/ - %arcelona en +ebei &hina )ortune hebben overeenste­mming bereikt over een transfer van Javier 0ascherano zo verzekert Sport. 9olgens de meest verkochte sportkrant van &atalonis zal de verdediger echter pas naar &hina vertrekken zodra 6amuel 8mtiti volledig hersteld is van zijn blessurele­ed of als de koploper van /a/iga erin slaagt om volgende maand een nieuZe centrumver­dediger aan te trekken.

2fschoon %arcelona en +ebei &hina )ortuna akkoord zijn over een transferso­m van tien miljoen euro Zil de 6paanse topclub toch niet te hard van stapel lopen. De namen van &olombiaans­e internatio­nal <erri 0ina 3almeiras en Dale\ %lind 0anchester 8nited Zerden de voorgaande Zeken al aan de &atalanen gelinkt. /aatstgenoe­mde beschikt over een aflopend contract en mag naar verluidt komende maand vertrekken. %arcelona en +ebei &hina )ortuna moeten nog Zel op een lijn zitten Zat betreft de verzekerin­g inzake 0ascherano indien hij in de komende periode nog voor de &atalanen gaat spelen. .omende zaterdag staat de topper tegen Real 0adrid op het programma en volgende maand zullen diverse duels in /a/iga en de &opa del Re\ Zorden afgeZerkt. De clubs moeten eruit zien te komen Zie eventuele risico¶s voor zijn rekening neemt. 0ascherano kZam in 01011 over van /iverpool tegen betaling van miljoen euro. Daarvan kZam liefst vier miljoen euro uit de eigen zak van de Argentijn die bovendien tZintig procent minder ging verdienen ten opzichte van zijn loon op Anfield. De

-jarige verdediger anne[ middenveld­er Zon achttien prijzen met %arcelona en heeft officieel nog een contract tot medio 01 met een transfercl­ausule van honderd miljoen euro. (VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname