Times of Suriname

2SKHI RP DFKWHUZHUN 5REELH :LOOLDPV

-

Robbie :illiams heeft voor veel opschuddin­g gezorgd in 2ezbekista­n, door zijn achterwerk te tonen tijdens een optreden. In een filmpje is te zien hoe Robbie tijdens zijn concert vorige week vrijdag zijn band voorstelt. “Dit is mijn band´, zegt hij al wijzend naar de muzikanten, waarna hij zich vervolgens omdraait en het 2ezbeekse kostuum dat hij draagt omhoog trekt. Hoewel hij normaal kan rekenen op de (ngelse fans die zijn toges wel kunnen waarderen, was dit niet het geval in het $ziatische land, meldt Eurasianet.

2p sociale media spreken de 2ezbeken schande van het opmerkelij­ke voorstelro­ndje. Zo roept er iemand op om het land te zuiveren van de :esterse cultuur. (en ander reageert: „Sommige mensen willen 2ezbekista­n besmetten met de ziekte die democratie genoemd wordt. %lijkbaar is dat de reden waarom Robbie :illiams hiervoor gebruikt wordt.´

.amariddin Shaikhov, een redacteur van een populaire 2ezbeekse website Alampir schrijft: “Hij toonde geen respect voor onze cultuur om zijn kont te showen aan het publiek. :at is dit, een gebrek aan educatie" Is dit wat je respect noemt voor de 2ezbeken"´ :einig :esterse sterren krijgen de kans om op te treden in het conservati­eve land. 2ndanks dat de prijs van een ticket voor het concert meer dan een gemiddeld maandsalar­is in 2ezbekista­n bedroeg, was het optreden volledig uitverkoch­t.

(De Telegraaf.nl/Foto: Pinterest)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname