Times of Suriname

(PINEP PREVT RSNIEUW OEREN RASSEN NA AIKIFKEN

-

(PineP Poest opnieuw leren rappen, nadat Kij was afgekiFkt. Dat vertelt Kij aan Vulture. ,n werd ]ijn drugsversl­aving bijna ]ijn dood en daaroP besloot Kij af te kiFken. Maar ]onder drugs was Ket Poeilijk voor KeP oP op een fatsoenlij­ke Panier songs te Paken.

1adat Kij uit de afkiFkklin­iek was ontslagen, dook de $Perikaan de studio in oP een opvolger te Paken van (nFore, ]ijn albuP uit . +et kostte KeP ]eer veel Poeite en ]ijn oPgeving vreesde dat ]ijn Kersenen waren aangetast door de drugs en pillen, die Kij al die jaren tot ]iFK Kad genoPen. ³,k Kad al die jaren nog nooit iets opgenoPen ]onder een enorPe KoeveelKei­d valiuP of pijnstille­rs te slikken´, ]egt Kij.

³1adat ik was afgekiFkt, leefde ik in een soort van waas en Poest eigenlijk KelePaal opnieuw leren rappen.´

7rots is Kij dan ook niet op 5elapse, Ket albuP dat Kij in uitbraFKt. Ä,k kon op dat PoPent niet beter´, ]egt Kij nu. 9oor 5elapse naP (PineP naar eigen ]eggen ]o¶n vijftig tot ]estig songs op. 2P te Paskeren dat Ket rappen KeP niet ]o goed afging, Kaalde Kij allerlei vreePde toeren uit. =o speelde Kij Pet woorden en vreePde geluidjes. 8iteindeli­jk naP (PineP revanFKe Pet 5eFover\, Ket albuP dat Kij een jaar later uitbraFKt. De plaat leidde tot een eFKte FoPebaFk en de rapper won er ook nog een *raPP\ Pee. $fgelopen vrijdag kwaP

5evival uit, ]ijn aFKtste studioplaa­t.

 ??  ?? (De Telegraaf.nl/Foto: wallsdesk.com)
(De Telegraaf.nl/Foto: wallsdesk.com)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname