Times of Suriname

KRIJGT NIEUWE AflEVERING­EN

-

+et ]iet ernaar uit dat een vervolg krijgt. De $Perikaanse entertainP­entsite Variety Peldt dat overweegt nieuwe aflevering­en te kopen van de populaire televisies­erie, die liep van tot . vertelt over papierbedr­ijf Dunder-Mifflin en is gebaseerd op de gelijknaPi­ge bedaFKt door koPiek 5iFk\ *ervais.

Duidelijk is dat 6teve &arrell, die de rol speelde van leidinggev­ende MiFKael 6Fott, niet te ]ien ]al ]ijn in de reboot van (erder dit jaar liet de aFteur weten dat een vervolg ³geen goed idee´ is. ³,k denk dat Ket niet gaat werken, want fans willen dat Ket e[aFt ]o wordt als Koe Ket was. Dat gaat Kelaas niet. =elfs in Ket best denkbare sFenario ]al Ket altijd tegenvalle­n. ,k ]ie geen enkele reden oP de fans, die ]y van de sKow Kouden, teleur te Poeten stellen.´ 2ok is Ket niet ]eker dat aFtriFe -enna )isFKer, die in de serie te ]ien was als 3aP +alpert, terugkeert in The Office. ³,k denk niet dat Ket gaat gebeuren. ,k doe alleen Pee als iedereen weer bij elkaar koPt, Paar dat is niet realistisF­K. De personages ]ijn tijdens de serie allePaal gegroeid en veel van Ken Kebben Ket bedrijf verlaten.

+et ]ou daaroP Poeilijk uit te leggen ]ijn als iedereen opeens weer terug ]ou keren´, aldus )isFKer tegen Variety. The Office ]ou niet de eerste serie ]ijn die na jaren van afwe]igKeid terugkeert Pet een vervolg. 3opulaire series als Gilmore Girls, Will & Grace en Twin Peaks kregen niet lang geleden nieuwe aflevering­en. (De Telegraaf.nl/Foto: Glamour.com)

 ??  ?? The Office US NBC
The Office BBC-serie,
The Office.
The Office US NBC The Office BBC-serie, The Office.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname