Times of Suriname

6DODUEDNV SDNW NDPSLRHQVF­KDS

-

'$00E1 $rief SalarEaks heeft Eij de jaarafslui ting van de damverenig­ing 5andjietEo\s het kampioen schap gepakt. 'e damver eniging hield zijn jaarlijks terugkeren­de interne dam competitie. Bij de jaarafslui ting waren aanwezig de voor zitter van de Surinaamse 'am Bond, +enr\ Sjoerwamo, en de president van /ions &luE .watta, 5adj 1arain.

,n hun toespraak heEEen Eei de heren aangehaald dat toch een goed damjaar was met de vele toernooien die zijn georganise­erd door deze vereniging. ,n worden nog meer toernooien ver wacht. 2ok verwacht de cluE nieuwe leden, vooral jeugdi gen aan te werven.

Er zijn net enkele vereni gingen die interne compe tities en andere toernooien voor hun leden organisere­n. 9erenginge­n die geen toer nooien voor hun leden orga niseren, zullen uiteindeli­jk geen recht van Eestaan meer heEEen en zullen ophouden te Eestaan, wat niet goed is voor de damsport in Suriname. 9ereniging­en zullen Eehalve meer leden EinnenEren­gen, ook meer jeugdigen aan moe ten trekken en opleiden. 'it zal dan Eijdragen aan de con tinuwteit en vooruitgan­g van de damsport in Suriname. :illiam 2ri eindigde op de tweede plaats Eij de interne competitie en 1iaaz SalarEaks werd derde. 2ok werd een sneldamkam­pioenschap ge organiseer­d, waarEij 1iaaz SalarEaks met de hoogste eer streek. 2ri werd ook hierEij tweede en $rief SalarEaks werd derde.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname