Times of Suriname

1A MAQuArL sAQCtLEs tEJEQ vErQLELErs wEJPEuELLA­Lr

-

3$5$0$5,%2 +et 0inis terie van 2Senbare :erken 7ransSort en &ommunicati­e 2:7 & maakt bekend dat er na januari sancties zullen volgen tegen degene die zich schuldig maakt aan het vernielen van het weg meubilair.

+et 0inisterie van 2:7 & geeft desbetreff­ende die zich schuldig maakt aan vernie ling van het wegmeubila­ir door reclameobj­ecten zonder toestemmin­g eroS te Slaat sen de kans om tussen nu en

januari deze eventu ele reclame die bevestigd is aan het wegmeubila­ir te ver wijderen. 1a januari zullen sancties hiertegen vol gen.

5aoel 6wedo hoofd van de 9oorlichti­ngsdienst 2:7 & geeft aan dat ge bleken is dat te vaak weg meubilair gebruikt wordt voor reclamedoe­leinden. +et is ten strengste verboden om zonder toestemmin­g van het ministerie over te gaan tot het Slaatsen van reclame of bekendmaki­ngen aan het ministerie toebehoren­de wegmeubila­ir. 7ot wegmeu bilair wordt onder andere gerekend verkeersbo­rden masten en overige infrastruc turele objecten in en rondom de oSenbare wegen. +et zijn vaak genoeg kleine ondernemin­gen die zich hier aan schuldig maken. :ij zien haast in elke straat borden met het nummer van ta[ibe drijven kaSsalons oSSashui zen of nagelst\listen aan de stroomSale­n. 'it zal in het vervolg niet meer toegestaan zijn.

+et 0inisterie van 2:7 & zal in samenwerki­ng met het 0inisterie van -ustitie en 3o litie en de verschille­nde com missariate­n conform de wet artikel van het :etboek 6trafrecht oStreden tegen zulke overtreder­s.

PW

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname