Times of Suriname

]wErvErs worGEQ PorJEQ vErrAst

-

3$5$0$5,%2 zwer vers zullen morgen in de bin nenstad worden blij gemaakt met een bordje eten fruit en drank. Eartha $driaan een van de leiders van het team 6i[Sack friends zegt aan de krant dat een deel van de leden aan de :aterkant zal staan om de thuis en daklozen die zich daar oShouden de voeding te geven. =ij hooSt dat alle dak lozen daar komen. Een ander deel van het team trekt in de straten van het centrum om de zwervers te zoeken en hen blij te maken. 9olgens haar zijn vrijwillig­ers van harte welkom om mee te helSen de zwer vers te zoeken. 'e voeding zal aan de :aterkant worden ge scheSt. =ij wilde nog vyyr de jaarwissel­ing de thuis en dak lozen blij maken met een bord je eten. =ij weet dat het bordje eten niet voldoende zal zijn voor de komende dagen maar dit is het begin om andere sociale Srojecten uit te voeren. $driaan vraagt aan de samen leving of zij hulS wil bieden in de vorm van goederen want dat is van harte welkom. =ij geeft aan dat een financiële bijdrage geleverd kan worden waarmee dan sSullen voor de voorbereid­ing van de voeding zullen worden gekocht.

9orige week maakte het team 6i[Sack friends kinderen uit een tehuis blij met een Sak ketje. 'e bedoeling is volgens $driaan om steeds minder bedeelden te helSen. 9olgens haar kan elke bijdrage vanuit de samenlevin­g worden ge bruikt om minderbede­elden blij te maken. 3ersonen heb ben wel toezegging­en gedaan dat zij het team zullen helSen. ‘HElp us to HElp otHErs’! 0et deze oSroeS vraagt $driaan de gemeenscha­S om hulS. =ij geeft aan dat het team 6i[Sack

friends bestaat uit gemo tiveerde jongeren die goede doelen willen realiseren. ³0et uw hulS zijn wij in staat veel meer te doen´ aldus $driaan.

WJ

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname