Times of Suriname

$WOpWLFR VWXXUW 9LHWWR QDDU 3RUWXJDO

-

VOETBAL - Luciano Vietto maakt het seizoen af bij Sporting Portugal. Miguel Èngel Gil Martn, de algemeen directeur van Atlético Madrid, bevestigt tegenover Mega een akkoord met de werkgever van onder anderen Bas Dost te hebben bereikt.

“We wachten nu op het jawoord van de speler zelf. De sportief directeur heeft in ieder geval al met hem gesproken en hij (Vietto, red.) heeft laten weten bereid te zijn om op huurbasis naar Sporting te gaan, maar morgen (vrijdag, red.) krijgen we het finale antwoord”, aldus Gil Martn, die bevestigt dat het om een huuroveree­nkomst met optie tot koop gaat.

Sporting betaalt naar verluidt twee miljoen euro voor de huur van de 24-jarige Vietto en de Italiaanse Argentijn kan voor een bedrag van tien miljoen definitief overnemen van Atléti, zo meldde onder meer A Bola al. Vietto komt niet voor in de plannen van Diego Simeone, want hij kwam dit seizoen tot slechts zes optredens in LaLiga.

De voormalige jeugdinter­national maakte in de zomer van 2015 voor twintig miljoen euro de overstap van Villarreal naar Atlético en vorig seizoen kwam Vietto op huurbasis uit voor Sevilla. Tot dusverre speelde hij 38 wedstrijde­n voor de hoofdstede­lingen, waarin Vietto goed was voor drie doelpunten en vijf assists. Zijn contract bij Atlético loopt nog tot medio 2020 door. (VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname