Times of Suriname

0DUFRQ EHNHUNDPSL­RHQ

-

V2(7BA/ 0arcon zal de 6Sortbond &ommewijne ver tegenwoord­igen bij de ko mende bekercomSe­titie van de 6Xrinaamse Voetbal Bond. Het team won woensdag met

van Black 7iger in de finale van de interne beker comSetitie van de 6B&, na het traSSen van Senalt\¶s. De wedstrijd eindigde . 0arcon en Black 7iger be gonnen de wedstrijd goed, maar ze konden de gecreëerde kansen niet omzetten in doel SXnten. 1a tal van kansen ge mist te hebben, bracht 5itchie 6etroSawir­o 0arcon oS een voorsSrong . Hij scoorde in de ste minXXt van de wedstrijd. Black 7iger begon meer sSelers naar voren te stXren en in de ste minXXt trok 5emeo .arijodinom­o de score gelijk . Dit werd ook de rXststand van de wed strijd.

,n de tweede helIt vonden geen van de teams het net, ondanks de vele kansen die beide kregen om een doelSXnt te maken. Hierdoor moesten straIschoS­Sen de winnaar be Salen. Bij het nemen van de traSSen van het elImeterst­iS, was 0arcon beter en het won de wedstrijd met . 0arcon werd hiermee bekerkamSi­oen van &ommewijne en Black 7iger semikamSio­en. 0arcon zal in de bekercomSe­titie van 6VB Xitkomen tegen de voormalige bekerkamSi­oen 5obinhood.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname