Times of Suriname

/ijk vrouZ in verre staat van ontEinding in appartemen­t

-

PARAMARIBO - Een Braziliaan­se vrouw is gisteren dood aangetroff­en in een appartemen­t aan de Ahinsaweg te Charlesbur­g. Commissari­s van politie Guno Roosenhoff zegt aan de krant dat het ontzielde lichaam in verre staat van ontbinding verkeerde. Volgens hem was de vrouw sedert 22 december als vermist opgegeven. Hij zegt dat er vermoedeli­jk sprake is van misdrijf.

*isterochte­nd is het liMk in het appartemen­t ontdekt. De verhuurder maakte het pand open en trof het liMk in de Ead ruimte aan. =iM schakelde de politie in.

(en EuurtEewon­er ]ei giste ren nog tegen een andere Ee woner dat ]iM al een paar da gen een onaangenam­e lucht rook. De andere Eewoner ]ei echter tegen haar dat ]iM niets rook.

De krant verneemt van Eron nen dat het liMk in een µtas¶ was ge]et vermoedeli­Mk voor transport maar dat ]al het on der]oek nog moeten uitwiM ]en. +et vermoeden Eestaat dat de vrouw ]ou ]iMn dood geschoten. +et is niet Eekend wie de vrouw in het apparte ment heeft vermoord. +et ap partement van het slachtoffe­r is omringd met Eosschage aan de ]iMkant en achter]iMde. 1ie mand ]ou heEEen gehoord dat ]iM gegild heeft of dat er ge schoten is.

(en EuurtEewon­er vertelt dat er mogeliMk geschoten is maar dat ervan uitgegaan is dat er vuurwerk werd afgeschote­n. Daarom ]ou niemand aan dacht aan heEEen geschon ken. +et is niet Eekend wie de woning dichtdeed want de vrouw lag vermoedeli­Mk al dagen dood in het apparte ment. +et ont]ielde lichaam is in Eeslag genomen voor een gerechteli­Mke liMkschouw­ing.

WJ/RT

 ??  ?? Het lichaam van een Braziliaan­se vrouw in verre staat van ontbinding wordt weggedrage­n. Zij is vermoedeli­jk doodgescho­ten in haar appartemen­t aan de Ahinsaweg. De politie is nog bezig met het onderzoek. (Action-foto: Radjoe Toefanie)
Het lichaam van een Braziliaan­se vrouw in verre staat van ontbinding wordt weggedrage­n. Zij is vermoedeli­jk doodgescho­ten in haar appartemen­t aan de Ahinsaweg. De politie is nog bezig met het onderzoek. (Action-foto: Radjoe Toefanie)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname