Times of Suriname

Verborgen boodschap Trump over Obama

-

VS - Een datajourna­list van de Washington Post heeft de codes van websites van Donald Trump uitgeploze­n en stuitte op een merkwaardi­ge tot voor kort verborgen boodschap.

Als mensen op een link zouden klikken die niet werkt, komen ze op de zogenaamde ‘Niet gevonden’-pagina uit. Bij websites van Trump en de Republikei­nse partij zouden ze vervolgens moeten lezen: “Oeps! Er ging iets fout. In tegenstell­ing tot Obama, zijn we het probleem aan het oplossen... en niet op het golfterrei­n.”

Volgens TechCrunch stond er op sites als action.donaldjtru­mp.com en gop.com een tweede opmerkelij­ke tekst: “Wat is de overeenkom­st tussen Hillary Clinton en deze link? Ze zijn allebei stuk.” Of iemand de code ooit heeft gezien, is niet duidelijk.

Trump heeft altijd veel kritiek gehad op de ’vele’ dagen dat Barack Obama aan golf deed. Toch staat hij zelf vaker op het golfterrei­n, als we een onderzoek van de Washinton Post moeten geloven. Die krant rekende uit dat Trump ongeveer eens per vijf dagen op de golfbaan staat, terwijl dat bij Obama eens per negen dagen was. Inmiddels zijn de codes, na de vondst ervan, helemaal verwijderd.

(De Telegraaf)

 ??  ?? Tankwagen in vlammen. (Foto:telegraaf.nl)
Tankwagen in vlammen. (Foto:telegraaf.nl)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname