Times of Suriname

1DSROL ZLO QLHW PHHU GDQ ppQ PLOMRHQ EHWDOHQ YRRU <RXQHV

-

9O(TBAL - Amin <ounes wordt al geruime tijd in verband gebracht met een vertrek bij Ajax en de vleugelspi­ts zou inmiddels persoonlij­k rond zijn met 1apoli. De Italianen, die de eerste seizoenshe­lIt in de Serie A aI hebben gesloten als koploper, vinden dat de spoeling voorin te dun is en ze zouden in de Duitse internatio­nal een ideale back-up zien van Dries Mertens en Lorenzo Insigne.

1apoli wil <ounes volgens bronnen in Italis het lieIst al in januari inlijven. I Partenopei lijken, ondanks de vrees voor concurrent­ie van onder meer 5eal Betis, echter niet bereid om diep in de buidel te tasten. Il Mattino meldde dinsdag namelijk dat de club van plan is om niet meer dan ppn miljoen euro te betalen voor <ounes, wiens contract na dit seizoen afloopt.

SportieI directeur Cristiano Giuntoli zou gewrriteer­d zijn door het gebrek aan medewerkin­g bij zijn Amsterdams­e tegenhange­r Marc Overmars nadat zijn club al een persoonlij­k akkoord heeIt bereikt met <ounes en wil daarom de hand op de knip houden. OI de aanvaller aan het einde van het seizoen echt gratis kan vertrekken uit de Johan Cruijff ArenA is overigens nog maar de vraag, aangezien Ajax naar verluidt een eenzijdige optie heeIt om hem een jaar langer aan boord te houden.

+et belooIt hoe dan ook een drukke winterse transIerpe­riode te worden voor 1apoli, aangezien ook Genoa-keeper Mattia Perin hoog op het verlanglij­stje staat. De Italiaanse koploper heeIt verder naar verluidt Manchester 8nited al aIgetroeId in de strijd om Benfica-back Alex Grimaldo, die maar lieIst veertig miljoen euro moet kosten, en voorzitter Aurelio De Laurentiis heeIt ook zijn oog laten vallen op aanvallers Matteo Politano en Domenico Berardi, beiden actieI bij Sassuolo.

(VP)

 ??  ?? Napoli wil zich in januari versterken met Amin Younes, maar de Italianen willen niet meer dan een miljoen euro betalen voor de aanvaller. (Foto: Nusport)
Napoli wil zich in januari versterken met Amin Younes, maar de Italianen willen niet meer dan een miljoen euro betalen voor de aanvaller. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname