Times of Suriname

0urrD\ PElGt ]iFK DF in BrisEDnE

-

7(11,6 And\ Murra\ heeIt zich gisteren met een heupblessu­re teruggetro­k ken uit het A73 toernooi van Brisbane. De 6chot had vo rige week nog zijn rentree gemaakt.

Murra\ kwam sinds :imbledon in juli vorig jaar niet meer in actie door de heupkwetsu­ur. 9rijdag keerde hij bij een demonstrat­ietoer nooi in Abu Dhabi weer terug op de baan, maar in Brisbane kwam de pijn terug tijdens de training. “,k moet mijn opties nu heroverweg­en”, schrijIt een teleurgest­elde Murra\ op Instagram. “Doorgaan met revalidere­n is een optie, net als een operatie.”

“De kans op een succesvol resultaat bij een operatie is echter niet zo groot als ik zou willen. Daarom is dat altijd mijn tweede optie geweest. Misschien moet ik het nu wel gaan overwegen, maar ik hoop nog steeds van niet.” De voormalige nummer ppn is door zijn aIwezighei­d aI gezakt naar de zestiende plek van de wereldrang­lijst. Door het blessurele­ed van vorig jaar nam Murra\ zich voor om in minder wedstrij den te spelen. De jarige Brit wil zich vooral op de *rand 6lams gaan richten.

“,k zal minder gaan spelen dan in het verleden om mijn lichaam rust te gunnen”, ver klaarde Murra\ vorige week. “,n het huidige schema zijn weinig pauzes en ik wil graag fit op de baan staan.”

Murra\ was in Brisbane als tweede geplaatst en had een b\e voor de eerste ronde. +ij zou het gisteren in de twee de ronde opnemen tegen de Amerikaan 5\an +arrison. De Bulgaar *rigor Dimitrov is als hoogst ingeschaal­d bij het toernooi dat maandag van start ging en als voorbereid­ing geldt op het Australian 2pen. De eerste *rand 6lam van

begint op janu ari. Drievoudig *rand 6lam winnaar Murra\ speelde vijI keer de finale in Melbourne, maar won er nog nooit. (NS)

 ??  ?? Andy Murray heeft zich gisteren met een heupblessu­re teruggetro­kken uit het ATP-toernooi van Brisbane. (Foto: Nusport)
Andy Murray heeft zich gisteren met een heupblessu­re teruggetro­kken uit het ATP-toernooi van Brisbane. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname