Times of Suriname

&ontE sluit KErEniJinJ PEt &KiEllini uit

-

92(7BAL Antonio &onte werkte tussen en bij -uventus samen met *iorgio &hiellini en de aI gelopen dagen gingen er in de (ngelse pers geruchten rond over een hereniging van het duo bij &helsea. De ,taliaanse coach van the Blues heeIt de komst van zijn landgenoot ech ter uit het hooId gezet.

“1ee, nee, ik moet eerlijk zijn. *iorgio is een Iantasti sche speler, maar ik denk dat hij zijn loopbaan wil aIsluiten bij -uventus. ,k denk ook dat het goed is als hij dat doet”, reageerde &onte gisteren op een vraag tijdens een perscon Ierentie. &hiellini had bij een eventuele transIer de plek in kunnen nemen van David Luiz, die in verband wordt gebracht met een vertrek van 6tamIord Bridge. De Braziliaan lijkt echter alleen weg te mogen als er een vervanger gehaald kan worden.

“,k ben erg gelukkig met deze spelers en ik vertrouw hen ook. ,k zie geen problemen, maar tegelijker­tijd snap ik ook dat spelers weg willen als ze wei nig minuten maken. Mijn ver wachting is dat al onze spelers hier blijven en door blijven werken. :e hebben geen grote selectie en daarom is het onmo gelijk om een speler uit te lenen oI te verkopen als er niemand voor in de plaats komt.”

&onte was naar verluidt niet blij met de zomerse transIer activiteit­en van &helsea, maar zegt zich neer te leggen bij de beslissing­en van het bestuur “(erlijk gezegd kunnen mijn verwachtin­gen hoog oI laag liggen. +et belangrijk­ste is dat ik probeer mijn mening te ge ven, de club moet dan beslis sen wat het beste is. ,k herhaal, ik geeI mijn mening, ik ben slechts de coach. Mijn belang rijkste taak is om op het veld te zorgen dat mijn spelers en team beter worden. Als de club mij daar iets over vraagt, zal ik pro beren mijn mening te geven.”

(VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname