Times of Suriname

0F*UHJRU KDDOW QRJ HHQV XLW QDDU 0D\ZHDWKHU

-

92ETBA/ - Conor McGregor kan het maar niet laten. 2ok maanden na de verloren ‘Money Fight’ tegen Floyd Mayweather deelde de Ierse MMA’er een prik uit richting de Amerikaans­e bokser op zijn Instagram-account. .arma of niet, niet veel later lag McGregor zelf te ‘trillen’ en vierde hij oudejaarsa­vond in bed. De Ier kampt met de Australisc­he griep: “En ik ben nog nooit in Australis geweest ”

“9an scheen tot jukbeen. Met deze set van regels blijf je uit het uitvaartce­ntrum.” 2p nieuwjaars­dag zette McGregor deze opvallende boodschap bij een foto van hem, waarbij hij Mayweather een trap verkoopt op Instagram en Twitter. Toch had McGregor er geen al te beste nacht op zitten. 1iet omdat hij veel te veel had gedronken, wel omdat hij met de Australisc­he griep ziek in bed lag.

En hij was blijkbaar niet de enige. “Dat was een wilde 2udejaarsa­vond. De halve familie heeft het Australisc­he griepvirus en sommigen liggen zelfs in het ziekenhuis. Ik ben zelfs nog nooit in Australis geweest”, grapte McGregror. “Ik heb een groot nieuwjaars­feest moeten afzeggen en ik lig de afgelopen dagen te trillen in bed. Ik laat dat, samen met alle andere slechte zaken, achter in 2017 en neem de geweldige ervaring die ik heb gehad mee.” 2017 was dan ook een heel bewogen jaar voor McGregor.

(HLN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname