Times of Suriname

Man probeert zwangere vrouw te elektrocut­eren

-

Een man in Florida heeft geprobeerd zijn zwangere vrouw te elektrocut­eren door de voordeur van haar huis onder stroom te zetten. Wanneer ze de deurknop aan zou raken en de sleutel om zou draaien, zou ze via de deurknop een dodelijke stroomstoo­t hebben gekregen.

Omdat de man, de 32-jarige Michael Scott Wison, zijn zwangere vrouw Ashley Lauren Wilson (29) waarschuwd­e dat ‘kinderen’ de deur niet mochten aanraken, kreeg ze argwaan. Haar stiefvader ging bij het huis kijken en ontdekte de ‘boobytrap’. De man belde de politie, die via de achterdeur het huis betrad. Als de vrouw de sleutel aan de buitenkant in het slot had gestoken en de sleutel had omgedraaid, zou ze een dodelijk elektrisch circuit in werking stellen.

Binnen troffen ze een blokkade achter de voordeur aan. Een autobatter­ijlader was in verbinding gebracht met de deurknop. “Dit is een van de meest bizarre gevallen van huiselijk geweld die ik in mijn carrière al ben tegen gekomen”, zegt sheriff Rick Staly. “Niet alleen probeerde deze man zijn vrouw te elektrocut­eren, maar hij kon elke willekeuri­ge persoon die de woning probeerde binnen te gaan, zwaar verwonden.” De man, die zijn status al had aangepast naar ‘weduwnaar’, werd opgepakt.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname