Times of Suriname

Asago presenteer­t Opo Yari Patapata

-

Sunils DVD Shop presen teert in samenZerki­ng met Asago de Asago Opo Yari Patapata op Manuari om uur µs avonds in de Anthon\ Nest\sporthal ANS .Volgens hoofdregis­seur +umpre\ van +etten Zordt dit een onverge teliMke avond.

7iMdens deze shoZ zullen er optredens ziMn van Asago met Bigi sma d’a yu oso ma bigi sma d’a mi oso tu en Nelis fu sang ede? Jong Asago komt met Pesten. Clifton Braam *lenn +uisden en Danielle Dorder meer bekend als Sproetie gaan ook een to neelstuk opvoeren.

5ahimal Buiten onder leiding van /adi gaat ook optreden. 0oppenspec­ialist 5uben Silvin is ook van de partiM met de allernieuZ­ste moppen. Verder in de line up 7heo BiMlhout ,mro /ioe A NMie The X Generation­s AptiMt Gowtu Moni en Krien Ati. Asago heeft een goed toneel Maar achter de rug. ³:e heb ben voor gedetineer­den en senioren opgetreden´ aldus Van +etten. Asago start bin nenkort met een theateropl­ei ding voor schoolgaan­den van

tot en met Maar Daar Asago bekendstaa­t om haar volhumeur kunnen de mensen zeker dit keer Zeer met een tevreden gevoel naar huis. De kaarten ziMn reeds in de voorverkoo­p voor S5D te verkriM gen biM de Zelbekende voorverkoo­padressen. 7oneellief­hebbers Zor den erop geattendee­rd om de kaarten alleen biM deze verkoop plaatsen te kopen. (JA/MP/Foto:Sunils dvd shop)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname