Times of Suriname

Verkeerssl­achtoffer Sewnandan ontslaJen Xit ]iekenhXis

-

3$5$0$5IBO ± De -jarige jongen, Sahiel SeZnandan is Zoensdag ontslagen uit het $cademisch =iekenhuis van 3aramaribo $=3 . OS december Zas het slachtoIIe­r betrokken bij een gruZelijke aanrijding in het ressort +outtuin. De -jarige jongen gaat ]eker ]es maanden tot een jaar moeten revalidere­n, gelet oS de situatie Zaarin hij ]ich nu bevindt. Dit meldt stichting ‘ voor ¶ in een Sersberich­t.

De ouders ]ijn blij dat hun ]oontje Zeer thuis is. =e vertellen dat het de betere kant oSgaat met hun Sahiel. De emotionele moeder ]egt dat de aIgeloSen Zeken het heel moeilijk Zas voor het ge]in. Daarom is ]e ‘ voor ¶ heel dankbaar voor de ondersteun­ing.

Ook haalt ]e aan dat niet alles voorbij is, ge]ien Sahiel veel na]org nodig heeIt. De moeder van Sahiel Zijst eroS dat de jongen gedurende ]es maanden elke maand naar de controle moet en voorloSig ]oveel als mogelijk vloeibaar voedsel moet eten. Daarnaast heeIt de jongen ook SamSer, verband en medicijnen nodig. De vader van Sahiel legt uit dat ]ij dagelijks rond S5D

moet uitgeven aan de bovengenoe­mde ]aken. De vader die met krukken looSt, ]egt ook dat het moeilijk is om ]ijn ]oon voor controle te brengen, aange]ien ]ij niet met de bus kunnen gaan. Volgens hem kost een ta[irit heen en terug vanuit +outtuin naar $=3 veel. OS januari gaat Sahiel voor ]ijn eerste controle. De moeder hooSt dat de samenlevin­g haar Zederom ]al bijstaan met de na]org. =e haalt aan dat ]e het niet alleen kunnen, ge]ien ]e Zeinig inkomsten hebben. Sahiel die in het laatste leerjaar Zas van het basisonder­Zijs, is genood]aakt om ]ijn school het volgend schooljaar voort te ]etten. =elI vindt hij het heel erg dat hij nu niet naar school kan. 0aar hij ]egt ]ich in ieder geval beter te voelen, echter heeIt hij nog Sijn in ]ijn been.

Sahiel had dringend een rolstoel nodig, omdat hij niet kan loSen. De stichting ‘ voor

¶ heeIt daarom een rolstoel geschonken aan de Iamilie. Louis Vismale, voor]itter van ‘ voor ¶, heeIt ook een donatie gedaan aan het ge]in om voorloSig de benodigdhe­den voor Sahiel aan te schaffen. Vismale doet een beroeS oS de samenlevin­g om ‘ voor

¶ te helSen bij het ondersteun­en van de]e Iamilie met de na]org.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname