Times of Suriname

.ORSS ZLO QLHWV NZLMW RYHU &RXWLQKR

-

VOETBAL Liverpool neemt het vandaag in de )A Cup op tegen Everton. Tijdens de persconfer­entie in aanloop naar het duel in het Engelse bekertoern­ooi kreeg -rgen Klopp amper vragen over het duel met the Toffees en het ging vooral over het eventuele vertrek van Philippe Coutinho naar Barcelona. De Braziliaan zou naar verluidt hebben aangegeven, niet meer voor the Reds te willen spelen, maar daar wilde Klopp niets over kwijt. “Alles wat ik er nu over zou zeggen, zou alleen maar voer zijn voor verhalen. -ullie schrijven die verhalen toch wel”, zei Klopp over de situatie rondom de aanvallend­e middenveld­er op de persconfer­entie. “,k heb er niets over te zeggen. Het is nu dan wel een transferpe­riode, maar ik heb er niets over te melden. ,k weet dat voor jullie de deur nu op een kier staat omdat ik de transferwi­ndow heb genoemd. Alles wat ik er nu over zou zeggen, zou niet ten gunste van mij, de speler of de club zijn. Tachtig procent van de camera¶s hier zijn alleen maar voor dit verhaal, dat is zonde van de tijd.” Liverpool moest het onlangs tegen Burnley - winst doen zonder Coutinho, die aan de kant staat met een blessure. Klopp verwacht dat de middenveld­er er op 4 januari tegen Manchester City weer bij is. Barcelona wilde Coutinho afgelopen zomer al aantrekken, maar ving destijds bot. Deze transferpe­riode zouden de Catalanen terugkomen voor de Braziliaan. :aar Liverpool niet wil meewerken aan een transfer, bleef het zelf volhouden bij Southampto­n en wist het uiteindeli­jk Virgil van Dijk voor 85,4 miljoen euro los te weken. “,k kan me voorstelle­n dat iedereen hem graag wil zijn spelen tegen Everton, red , maar wij hebben geen haast. :e hebben het nog niet besloten.” (VI)

 ??  ?? Philippe Coutinho (l) wordt constant in verband gebracht met een transfer, maar trainer Jürgen Klopp van Liverpool wil niets kwijt over zijn sterspeler. (Foto: Goal)
Philippe Coutinho (l) wordt constant in verband gebracht met een transfer, maar trainer Jürgen Klopp van Liverpool wil niets kwijt over zijn sterspeler. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname