Times of Suriname

%RVWRQ ZLQW 1%$ WRSSHU WHJHQ &OHYHODQG

- Lebron James van Cleveland Cavaliers wordt verdedigd door Kyrie Irving (r) en Marcus Morris (l). (Foto: HLN)

BASKETBAL - Boston Celtics heeft woensdagav­ond in de NBA de kraker tegen Cleveland Cavaliers gewonnen. Celtics haalde het voor eigen publiek met 1 2- van Cavaliers. Thuisspele­r Terry Rozier, die niet in de basisvijf stond, kroonde zich met 2 punten tot beste schutter in de TD Garden. Hij maakte een punt meer dan LeBron James, de sterspeler van de bezoekers.

Met Boston en Cleveland stonden de nummers 1 en uit de Eastern Conference tegenover elkaar. Het was hun tweede ontmoeting dit seizoen. In de openingsma­tch van deze competitie had Cavs met 1 2- aan het langste eind getrokken. Die partij werd vooral getekend door de zware beenbreuk die Boston aanwinst Gordon Hayward toen opliep en waardoor hij de rest van het seizoen out is. Toronto Raptors, de nummer 2 in het oosten, kwam woensdagav­ond ook in actie. Het won onder impuls van DeMar DeRozan ptn met 11 12 in Chicago tegen Chicago Bulls.

In de Western Conference had leider en kampioen Golden State weinig overschot tegen Dallas. Er was een ultieme driepunter van vedette Stephen Curry 2 ptn nodig om Warriors een nipte 12212 -zege te bezorgen tegen Mavericks. Eerste achtervolg­er Houston Rockets boekte, aangevoerd door Gerald Green 2 ptn , een vlotte -11 overwinnin­g in Orlando Magic. San Antonio Spurs, de nummer in het klassement, verloor met 112-1 in Philadelph­ia tegen Philadelph­ia ers. Washington Wizards-New <ork Knicks 121-1 , Brooklyn Nets-Minnesota Timberwolv­es - , Miami Heat-Detroit Pistons 1111 , Milwaukee BucksIndia­na Pacers 122-1 1, Denver Nuggets-Phoenix Suns 1 -11, 8tah Jazz-New Orleans Pelicans -1 , Los Angeles Lakers-Oklahoma City Thunder -1 . (HLN)

Overige uitslagen:

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname