Times of Suriname

7RWWHQKDP ZLO .DQH EHVWEHWDDO­GH (QJHOVH YRHWEDOOHU PDNHQ

-

VOETBAL - Voor Harry Kane was kalenderja­ar 2 1 zeer succesvol, met doelpunten voor club en land. Tottenham Hotspur wil de spits graag belonen voor dit succesvoll­e jaar, waarin hij ook aandacht van Real Madrid zou hebben getrokken. Spurs willen het contract van Kane openbreken en van hem de bestbetaal­de Engelse voetballer maken, zo meldt de Daily Mail.

Op dit moment verdient Kane een slordige 12 . euro per week, maar spelers als James Milner, Luke Shaw, Daniel Sturridge en Kyle Walker hebben momenteel een hoger salaris. Als het aan Tottenham Hotspur ligt, wordt het tot 2 22 lopende contract van de spits binnenkort opengebrok­en en verlengd, waarna Kane een weeksalari­s van 22 . euro zal gaan verdienen. Geen Engelse voetballer verdient momenteel meer dan dat bedrag.

Raheem Sterling is de bestbetaal­de Engelsman, met een weeksalari­s van 2 . euro. Kane zou nog wel minder verdienen dan spelers als Paul Pogba 2 . euro per week , Romelu Lukaku 2 2. euro per week en <aya Tourp 2 . euro , maar het aanbod van Tottenham Hotspur is toch vrij uniek. Normaal geven Spurs niet zoveel geld uit aan salarissen, maar de exceptione­le prestaties van Kane brengen hier veranderin­g in. Mauricio Pochettino, manager van Tottenham Hotspur, beaamt dat het lastig wordt als Real Madrid zich daadwerkel­ijk meldt en Kane zelf weg wil. “Als manager zou ik zeggen dat hij niet te koop is en dat hij moet blijven. Maar als hij net als Luka Modric en Gareth Bale vraagt of hij weg mag, dan wordt het lastig. Gelukkig is dat nog niet gebeurd”, stelt de Argentijns­e manager in gesprek met El Chiringuit­o. “Ik hoop dat hij hier nog lang doelpunten zal maken en ons de titel kan bezorgen.” (VI)

 ??  ?? Voor Harry Kane was kalenderja­ar 2017 zeer succesvol met 56 doelpunten voor club en land. Tottenham Hotspur wil het contract van Kane openbreken en van hem de bestbetaal­de Engelse voetballer maken. (Foto: Nusport)
Voor Harry Kane was kalenderja­ar 2017 zeer succesvol met 56 doelpunten voor club en land. Tottenham Hotspur wil het contract van Kane openbreken en van hem de bestbetaal­de Engelse voetballer maken. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname