Times of Suriname

Renee Zellweger hoopt op vierde

-

Renee Zellweger heeft zo genoten van de opnames voor Bridget Jones’s

dat ze heel graag nog een vierde film over de onhandige tv-producer zou willen maken. The Sun schrijft over haar hoop nog eens de rol van

te mogen vertolken.

De 48-jarige actrice denkt dat er nog genoeg stof is voor een vervolg, al lijkt de stuntelige Bridget Jones haar leven eindelijk op orde te hebben, met een echtgenoot en een baby. “Dat is juist een heerlijke fase in haar leven. Het is Bridget, dus er zal altijd wel weer drama zijn. Ze is zo volmaakt imperfect.” Precies de reden dat ze met alle graagte in een vierde film zou willen schitteren. “Ik hoop het echt. Ik houd van haar, je kunt zo met haar lachen.”

Zellweger keerde speciaal voor de rol in het derde deel in de serie na zeven jaar terug in de Hollywoodi­ndustrie. Niet geheel zonder aarzelen; ze was bang een smet op het karakter te werpen. “Als je personage bij zoveel mensen zo geliefd is, moet je er erg voorzichti­g mee zijn. Ik voelde ook een verantwoor­delijkheid richting auteur Helen Fielding.”

De derde film liet een duidelijke opening voor de terugkeer van het personage van Hugh Grant, vrouwenver­sierder Daniel Cleaver. Maar of hij bereid zal zijn die rol weer op zich te nemen, blijft een vraag. Over het scenario van de laatste film zei hij: “Ik besloot niet mee te doen. Het boek was excellent, maar het script was totaal anders.” The Voice-coach Miley Cyrus heeft een halfjaar de huur voor Janice Freeman en haar familie betaald. Freeman bedankt haar coach in een video op “Miley, je bent mijn beste vriendin en ik zal je altijd verdedigen. Deze vrouw heeft me gezegend met de mogelijkhe­id in te trekken in dit huis. Begrijp je wat dat betekent?” zei het zangtalent in de video. Volgens haar stond Cyrus ook garant voor de familie, die de borgsom niet kan ophoesten. De coach en haar pupil bouwden een hechte band op tijdens het afgelopen seizoen van The Voice. Toen Freeman net voordat de laatste tien kandidaten werden gekozen de show moest verlaten, was haar mentor in tranen. “Ik ben compleet in shock. Als iemand het verdiende in de competitie te blijven, dan was jij dat,” zei de zangeres tegen haar kandidaat. “Je bent een strijder, een rolmodel en ik houd van je.” (NU. nl/Foto: Morning breaking news)

 ??  ?? Instagram Stories.
Instagram Stories.
 ??  ?? Baby,
Bridget Jones
(De Telegraaf/Foto: Just Jared)
Baby, Bridget Jones (De Telegraaf/Foto: Just Jared)
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname