Times of Suriname

%LM]RQGHU WUDQVSRUW 1LHXZH +DYHQ QDDU 2JDQH

-

3$5$0$5,%2 ± 'e 19 (nergiebedr­ijven 6uriname (%6 maakt bekend dat een bijzondere transport operatie zal plaatsvind­en vanuit de 1ieuwe Haven naar het 2ganecompl­e[ aan de %ethesdaweg, van daag en morgen. Het trans port geschiedt vanaI . uur acht uur ¶s avonds tot en met . uur vier uur ¶s ochtends op beide dagen. 'e route voor het speciale transport is Havenlaan noord 9an µt Hogerhu\sstraat :illem &ampagnestr­aat -agernath /achmonstra­at &oesewijnes­traat 7\ronne weg rechtsaI ,ndira *andhiweg /atourweg

$itkantiweg 3andit 3altan 7ewarieweg linksaI

6ir :inston &hurchillwe­g rechtsaI %ethesdaweg (%6 comple[ 2gane.

Het verkeer zal tijdens het transport door de politie be geleid worden. 9oor en na de transporto­peratie zal de (%6 eventuele laaghangen­de elektricit­eitskabels ontkop pelen en weer verbinden. 'it heeIt tot gevolg dat enkele gebieden voor korte duur geen energie zullen hebben. 'e gebieden die geen stroom zullen hebben, zijn voorna melijk de gebieden die langs de route die de (%6 zal ge bruiken voor het transport, zijn gevestigd. $Ihankelijk van het verloop van het trans port kunnen de omgevingen eerder oI later dan aangege ven, onder spanning worden gebracht.

$an het verkeer op, en de bewoners langs deze route wordt gevraagd rekening te houden met dit bijzon der transport. $lle wegge bruikers wordt vriendelij­k gevraagd de bevelen en aanwijzing­en van de politie die ter plekke is, stipt op te volgen. 'it meldt de (%6 in een persberich­t.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname