Times of Suriname

&RXWLQKR ]HW KDQGWHNHQL­QJ

-

9OE7%$/ 3hilippe Coutinho heeft Jisteren zijn handtekeni­nJ Jezet onder een contract tot Pedio bij %arcelona en -osep 0arta %artoPeu is erJ blij Pet de koPst van de Piddenveld­er. 'e %raziliaan had iPPers ook voor andere clubs kun nen kiezen.

³$lle %arcelona fans, over de hele Zereld, zijn blij oP Coutinho vandaaJ te ont Poeten. :e hebben sinds de afJelopen zoPer Jeprobeerd oP heP hierheen te halen. +ij heeft Jeduld opJebracht en dat is de beslissend­e fac tor JeZeest in de transfer. ,k ben blij dat Ze een van de sterren van het voetbal van dit PoPent hebben vastJe leJd´, aldus %artoPeu.

³:e hopen dat hij hier een lanJe tijd blijft. ,edereen kent heP als speler, Paar het Zas niet Pakkelijk oP heP te contracter­en. Er Za ren andere clubs Jewnteres seerd, Paar hij Zilde JraaJ naar %arcelona, deel uit Paken van het project Pet Ernesto 9alverde. ,k Zil ook /iverpool bedanken oP dat die club heP toesteP PinJ heeft JeJeven oP naar %arcelona te koPen. :e zijn allePaal erJ blij.´

³,k hoop dat ik op het veld alle verZachtin­Jen kan ZaarPaken´, zei Coutinho op de persconfer­entie in het CaPp 1ou. ³,k ben dank baar voor de Poeite die de directeure­n hebben JenoPen oP Pij hierheen te halen.´ 3hilippe Coutinho Poet noJ Zel even op zijn debuut Zachten, Zant hij liJt van ZeJe een dijbeenble­ssure daJen in de lappenPand.

(VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname