Times of Suriname

Tom Jones vervult laatste wens overleden geliefde

-

Het was de laatste wens van zijn vrouw Linda: dat Tom Jones zou terugkeren naar Engeland. Met de verkoop van zijn villa in Los Angeles is nu een definitief afscheid gekomen aan het tijdperk dat hij daar beleefde met zijn geliefde Linda.

“Linda zou het geweldig gevonden hebben om terug te keren naar Engeland, maar we waren te laat. Ze werd ziek en toen konden we dat niet meer doen. Ze had altijd heimwee. In de laatste week dat ze nog leefde, zei ze me een flat te zoeken in Londen”, vertelt Jones aan de krant. De coach van

UK zette zijn enorme villa in april vorig jaar al te koop, een jaar na het overlijden van zijn dierbare echtgenote door de kanker. Hij voelde zich er niet meer thuis zonder zijn geliefde, met wie hij al vanaf zijn zestiende getrouwd was.

Hij was in diepe rouw en wist destijds niet of hij nog kon zingen, omdat ‘het zo veel pijn deed; we waren al samen toen we nog kinderen waren.’

De woning is nu verkocht, volledig gemeubilee­rd. En dat is een troost voor Jones; het is zijn vrouw geweest die de meubels uitkoos en het huis volledig inrichtte. Eindelijk kan de zanger nu de laatste wens van zijn vrouw vervullen: terugkeren naar hun thuisland Engeland. De Daily Mail verzamelde foto’s van de spectacula­ire inrichting van de villa die zoveel jaren het thuis was van de legendaris­che zanger en zijn innig geliefde vrouw Linda. (De Telegraaf.nl/Foto: Metro.com)

 ??  ?? The Voice
The Voice

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname