Times of Suriname

Ouders vernoemen kind per ongeluk naar lokale krant

-

is niet alleen een lokale krant in het Engelse Essex, maar sinds een paar weken ook de naam van een meisje. Vlak voor Kerstmis kwam de baby ter wereld in Somerset. Haar ouders wisten niet dat de naam hetzelfde was als de lokale krant van ruim driehonder­d kilometer verderop. is het derde kind van Brenda Davies en Emma Langley na Elijah (6) en Dougie (5). Brendan werkt bij de brandweer en verkoopt keukens.

Aan de lokale nieuwssite

legt hij uit hoe hij aan de naam is gekomen. “Het was een ideetje van mijn vrouw. Zij wilde die naam voor als we ooit een dochter zouden krijgen, als wij zo gelukkig zouden zijn. ‘Harlow’ staat voor vrijheid en avontuur, ‘Star’ staat voor familie en vrienden die niet langer bij ons zijn.” Het gezin is blij met de komst van hun dochter. “Zij was het ideale kerstcadea­u. Onze familie voelt nu compleet.”

Hoewel de een grote naam is in de lokale journalist­iek, moet Brendan toegeven dat hij er nog nooit van had gehoord. “We hebben veel opmerkinge­n gekregen van mensen en de meesten hadden nog nooit van de lokale krant gehoord.” De schoonbroe­r van Brendan vroeg al wel snel of Harlow wellicht in Harlow was verwerkt. “Dat was wel grappig aangezien wij die plek ook niet kenden. Nu weet ik dat Harlow normaal gezien een voornaam is, maar ook een klein plaatsje met een krant.” Iedereen bij de en willen Brendan en Emma graag felicitere­n met de geboorte van hun nieuwe baby.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname