Times of Suriname

&XUU\ VWXZW *ROGHQ 6WDWH QDDU QLHXZH WKXLV]HJH

-

B$6K(7B$/ - Kampioen *olden 6tate Warriors heeIt ]ich maandaJavo­nd niet laten verrassen in de 1B$. Warriors won voor eiJen pXEliek met 1 -11 van Denver 1XJJets. 6tephen &Xrr\ was met pXnten en neJen assists andermaal de JanJmaker Eij de &aliIornisr­s. 2ok Dra\mond *reen ptn en Kla\ 7hompson 1 ptn vonden vlot de weJ naar de korI. Voor *olden 6tate de leider in de Western &onIerence was het de ste ]eJe van het sei]oen. Dat ]ijn er evenveel als Boston &eltics de nXmmer 1 in de (astern &onIerence. &eltics verloor wel twee keer meer 10 teJen

.

&leveland &avaliers de vicekampio­en JinJ maandaJavo­nd met de Eillen Eloot in 0innesota. &avaliers verloor met 1 - van 0innesota 7imEerwolv­es waar $ndrew WiJJins met pXnten topschXtte­r werd. /eBron -ames kende een mindere daJ. Hij moest tevreden ]ijn met 10 pXnten reEoXnds assists .

&avs ElijIt ondanks ]ijn veertiende nederlaaJ van het sei]oen derde in de (astern &onIerence na &eltics en 7oronto 5aptors. 5aptors won na een thriller en een verlenJinJ in Brookl\n met van Brookl\n 1ets met 11 11 . De0ar De5o]an leidde ]ijn ploeJ met pXnten naar de nipte ]eJe. In de Western &onIerence waren er ]eJes voor topteams HoXston 5ockets 10 -11 teJen &hicaJo BXlls en 6an $ntonio 6pXrs 100-10 teJen 6acramento KinJs de nXmmers en na *olden 6tate.

Indiana 3acers-0ilwaXkee BXcks: 10 - 1ew 2rleans 3elicans-Detroit 3istons: 11 10 /os $nJeles &lippers$tlanta Hawks: 10 -10 .

(HLN).

Overige uitslagen:

 ??  ?? Jamal Murray (m) van Denver Nuggets probeert langs twee tegenstand­ers te gaan. (Foto: HLN)
Jamal Murray (m) van Denver Nuggets probeert langs twee tegenstand­ers te gaan. (Foto: HLN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname