Times of Suriname

,QZRQHUV %DJGDG LQ SDQLHN QD DDUGEHYLQJ

-

I5$. In de Iraakse hoofd stad %agdad is Saniek ont staan na een aardbeving, Pelden Iraakse staatsPedi­a. De beving had volgens de $Perikaanse seisPologi­sche dienst 86*6 een kracht van

, . +et eSicentruP van de beving lag oS biMna ki loPeter ten oosten van de stad. InZoners van %agdad vluchtten oPstreeks . uur 1ederlands­e tiMd in Sa niek de hui]en en gebouZen uit tiMdens de beving en de na schokken, ]eggen getuigen.

9olgens de staatstele­visie ]iMn er geen Peldingen over grote schade of slachtoffe­rs. De elektricit­eitsvoor]iening en de internetve­rbindingen ]iMn niet onderbroke­n door het na tuurgeZeld. (erder oS de dag Zerd ook de :est Iraanse grensregio .erPanshah ge troffen door een aardbeving Pet een kracht van , . 2ok daar ]iMn tot ]over bekend geen slachtoffe­rs gevallen, aldus de Iraanse staatstele­vi sie.

In novePber Zerd de grensre gio van Iran en Irak getroffen door een krachtige aardbe ving, ZaarbiM ]eker Pen sen in Iran en ]es Pensen in de regio .oerdistan in Irak oP het leven kZaPen. (AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname