Times of Suriname

Hankers huldigt echtpaar gouden huwelijk

-

WANICA - Toekidi Moestopo (77) en Masyem Amatkasera­n (75) van Lelydorp waren op 3 augustus vorig jaar 50 jaar getrouwd. Door bijzondere omstandigh­eden konden zij hun gouden huwelijk niet op diezelfde dag vieren, maar zij deden dat verlaat op 6 januari. Mevrouw Moestopo vierde op die dag ook haar 75ste verjaardag met familie en vrienden. Moestopo was voor een jaar contractor bij het Ministerie van Regionale Ontwikkeli­ng. Ook heeft hij als timmerman gewerkt bij een bouwbedrij­f. Bij het Ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij heeft hij 25 jaar gewerkt, tot aan zijn pensioneri­ng. Zijn vrouw deed aan landbouw en was daarnaast verkoopste­r bij Warung Waginah in Lelydorp. Zij heeft ook 25 jaar als schoonmaak­ster gewerkt bij de Volkscredi­etbank. Het echtpaar heeft 5 dochters, 2 zonen, 21 kleinkinde­ren en 13 achterklei­nkinderen. Districtsc­ommissaris Audrey Hankers is samen met ressortlei­der Rinia Sarman geweest om het echtpaar namens president Desi Bouterse te felicitere­n. Zij overhandig­de een enveloppe met een geldbedrag en een bloemstuk aan het jubilerend­e echtpaar. Zij waren heel blij met de komst van de dc. Hun dochter Kathleen Pakimin-Moestopo bedankte Hankers en de regering namens alle kinderen en kleinkinde­ren. AC

 ??  ?? Districtsc­ommissaris Hankers en ressortlei­der Sarman flankeren het ‘gouden echtpaar’ Toekidi Moestopo en Masyem Amatkasera­n bij het uitbrengen van felicitati­es en overhandig­en van de bekende enveloppe.
Districtsc­ommissaris Hankers en ressortlei­der Sarman flankeren het ‘gouden echtpaar’ Toekidi Moestopo en Masyem Amatkasera­n bij het uitbrengen van felicitati­es en overhandig­en van de bekende enveloppe.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname